next event
search
Dana White geeft groen licht voor Khabib vs. St-Pierre en Jones vs. AdesanyaBron foto: Zhe Ji

Dana White geeft groen licht voor Khabib vs. St-Pierre en Jones vs. Adesanya

Oct 4, 2019 Dana White draait 180 graden en heeft toch interesse in Khabib vs. St-Pierre. Ook Jones vs. Adesanya krijgt zijn goedkeuring.
UFC-president Dana White was altijd tegen een matchup tussen UFC Lightweight Kampioen Khabib Nurmagomedov en UFC-legende Georges St-Pierre, maar komt daar nu op terug. White ziet daarnaast een matchup tussen UFC Light Heavyweight Kampioen Jon Jones en Israel Adesanya ook zitten.

Khabib vs. GSP
Nurmagomedov heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij graag zijn skills wil meten met St-Pierre. De voormalig UFC Welter - en Middleweight Kampioen liet daarentegen weten ook graag met The Eagle te vechten. Tot op heden was White tegen deze matchup maar in een Instagram Live stream liet hij weten van mening te zijn veranderd.

''Het gevecht met Tony moet eerst gebeuren,'' aldus White. ''Tony Ferguson vs. Khabib en als Khabib wint dan zal het gevecht met GSP natuurlijk een leuke partij zijn. Ik weet niet of jullie foto's van GSP gezien hebben maar hij ziet er heel, heel, heel f*cking skinny uit nu. Ik denk dat hij nu 10 pond lichter is dan Khabib. Zoiets ongeveer, iemand zei dat tegen mij, dus dat is behoorlijk gek.''



Jones vs. Adesanya
Interim UFC Middleweight Kampioen Israel Adesanya moet eerst afrekenen met UFC Middleweight Kampioen Robert Whittaker dit weekend, op UFC 243. The Last Stylebender liet deze week weten dat hij Bones zal treffen in de Raiders Stadium, Las Vegas in 2021. Jones counterde snel door Adesanya te waarschuwen via sociale media. White liet aan Sky Sports New Zealand weten dat hij de partij wel ziet zitten.

''Ja! Ik bedoel die gasten zijn elkaar over en weer aan het afbranden. Als Israel wint en hij echt wil vechten tegen Jon Jones, dan is dat een groot gevecht.''



REACTIES