next event
search
Dion Staring neemt afscheid tijdens Battle of ArnhemBron foto:

Dion Staring neemt afscheid tijdens Battle of Arnhem

Oct 12, 2019 Zaterdag 12 oktober vindt Battle of Arnhem plaats in Sporthal Elderveld. De matchmaking staat vol mooie partijen, waaronder 2 afscheidspartijen. Zowel Dion ‘The Soldier’ Staring als Robert Siebenheller zullen vanavond hun laatste partij vechten.

Na meer dan 20 jaar in de ring en kooi, en een paar titels verder neemt de 41-jarige Staring afscheid van de octagon in Arnhem. De afscheid is vooral bedoeld voor Nederland, een partij in het buitenland kan misschien nog komen. Voor ‘The Soldier’ is het na al die jaren mooi geweest en tijd om te stoppen. Dion kennende neemt hij met vuurwerk afscheid.

Organisator en ringspeaker Tom Wesselink belooft dat het allemaal knalpartijen zullen zijn. Het bijzondere aan dit evenement is dat ook de kickbokspartijen op het programma allemaal in de kooi gevochten worden. De kickboksregels blijven hetzelfde, het is alleen wat veiliger omdat de vechters niet de ring uit kunnen vallen. De wedstrijd van Dion is de enige MMA-partij. Willem Struik zou ook vechten, maar die schuurde helaas zijn biceps.

 




REACTIES