next event
search
Doumbé heeft slecht nieuws voor GroenhartBron foto: GLORY

Doumbé heeft slecht nieuws voor Groenhart

Oct 16, 2019 Een blessure gooit roet in het eten van Murthel ‘The Predator’ Groenhart, dit maakte Cédric ‘The Best’ Doumbé woensdag 16 oktober bekend.

Doumbé zette vanochtend een bericht op Facebook met wel heel slecht nieuws. Vandaag moet hij een MRI-scan ondergaan vanwege een blessure aan zijn elleboog, mogelijk moet hij geopereerd worden. 

Hierdoor gaat het titelgevecht tegen ‘The Predator’ tijdens GLORY 70 in Lyon niet meer door voor ‘The Best’. De arts heeft Cédric expliciet verboden om deel te nemen aan de partij. In het bericht benadrukt hij dat hij zeker niet bang is en na zijn herstel zijn titel zal verdedigen tegenover Groenhart. “Ik hoor Murthel al zeggen dat ik bang was. Wat hij niet weet, is dat je door voor hem te bidden (#Pray5Murthel) een reanimatie hebt voorkomen. Ik zei: Alleen gebed kan hem redden, en hier is hij gered. Maar dit is slechts voorlopig.” 

Zo kort voor het gevecht dit slechte nieuws is natuurlijk erg zuur voor Groenhart. Het was een gevecht waar velen naar uit keken. Beide rivalen waren gebrand om elkaar uit te schakelen. GLORY heeft nog niet gereageerd op de situatie. 




REACTIES