next event
search
Gegard Mousasi: 'Als ik verlies dan ga ik met pensioen, dat beloof ik'Bron foto: Esther Lin - MMA Fighting

Gegard Mousasi: 'Als ik verlies dan ga ik met pensioen, dat beloof ik'

Oct 1, 2019 Gegard Mousasi wist zich afgelopen weekend te revancheren tegen Lyoto Machida en kijkt nu alleen nog maar naar Bellator Middleweight Kampioen Rafael Lovato Jr. #Bellator228
Gegard Mousasi heeft zijn verloren partij van 2014 tegen Lyoto Machida gerevancheerd. Afgelopen weekend versloeg hij The Dragon via een split decision op Bellator 228. The Dreamcatcher is nu gebrand om zijn Bellator Middleweight titel terug te pakken van Rafael Lovato Jr. Het wordt een 'alles of niets' partij voor Mousasi.

Alles of niets
Mousasi was duidelijk in een goede bui tijdens zijn post fight persconferentie na zijn gewonnen partij. The Dreamcatcher wist de aanwezige media meermaals aan het lachen te krijgen waarin hij onder andere sprak over harde tepels, paarden, apen steroïden, baby's melk geven en crack cocaïne. Mousasi is nu gebrand om zijn titel terug te winnen tegen Lovato Jr. en als dit niet lukt gaat hij met pensioen.

''In het volgende gevecht ga ik hem vermoorden,'' aldus Mousasi. ''Ik zweer bij God, als ik hem niet knock-out sla dan telt het niet als een overwinning. Want ik weet wat ik kan doen en hij zal letterlijk sterven. Wacht maar af. Ik zal hem 100% zeker knock-out slaan, dat garandeer ik jullie. Als ik verlies dan ga ik met pensioen, dat beloof ik. Ik maak geen grappen, ik probeer niet een gevecht te verkopen. Ik weet wat ik kan.''

Steroïden
Mousasi maakte nogmaals van de gelegenheid gebruik om aan te geven dat Lovato Jr. ongebruikelijk groot was tijdens hun gevecht, op Bellator223. 

''Die gast zag eruit als een paard. Jullie zijn de reporters maar praten daar niet over. Je kunt het verschil goed zien tussen een foto van hem en wanneer hij veel gespierder is op zijn 35e. Kijk zelf maar en rapporteer erover. Zet twee foto's langs elkaar. Dat is een verschil van dag en nacht.''

''Het is niet eens een beetje steroïden, het zijn apen steroïden,'' vervolgde Mousasi. ''Iedereen weet dat hij steroïden gebruik, maar mensen noemen mij een slechte verliezer. Misschien ben ik dan een beetje, maar ik moest hem alsnog verslaan. Mijn hoofd stond er niet naar. Ik had hem goed te pakken in de derde en vierde ronde. Ik heb het voor mezelf verpest, dus ik geef mezelf de schuld. Maar de juice heeft hem zeker geholpen.'' 

Vermakelijk
Mousasi beëindigde zijn vermakelijke pers conferentie op een eens zo vermakelijke manier. Op de vraag wat hij ging doen om zijn overwinning te vieren reageerde hij als volgt.

''Crack cocaïne haha. Begin er niet aan kinderen, begin er niet aan haha.''
REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk