next event
search
Jon Jones waarschuwt Israel AdesanyaBron foto:

Jon Jones waarschuwt Israel Adesanya

Oct 3, 2019 Israel Adesanya: 'Raiders Stadium in Last Vegas,2021' Jon Jones: 'F*ck met een beest zoals ik en ik zal jou blootstellen' #JonJones #IsraelAdesanya
Interim UFC Middleweight Kampioen Israel Adesanya vecht dit weekend om de onbetwiste UFC Middleweight titel tegen UFC Middleweight Kampioen Robert Whittaker. Maar ondertussen laat UFC Light Heavyweight Kampioen Jon Jones weten dat hij niet hoeft na te denken over een stap omhoog.

Jones vs. Adesanya
The Last Stylebender liet na zijn gewonnen partij tegen Anderson Silva weten dat hij graag nog een G.O.A.T. wil toevoegen aan zijn CV, doelend op Jones. Nu  laat Adesanya tijdens een media scrum met onder andere The MacLife weten dat hij Bones zal treffen in 2021.

''Niet de ultieme baas maar hij is zeker een baas tegen wie ik wel vechten.'' aldus Adesanya. ''Raiders Stadium in Last Vegas, daar zal het gebeuren. Dat heb ik besloten toen ik afgelopen juni in Vegas was. De Middleweight divisie is momenteel goed bezet, ik moet eerst met (Paulo red.) Costa en een paar andere afrekenen. Dus waarschijnlijk in 2021, vroeg in 2021.''

'Ik zal van jou mijn absolute b*tch maken'
Jones liet de eerste keer al weten aan Adesanya dat hij geen match is voor de UFC Light Heavyweight Kampioen. Nu Adesanya zich weer uitspreekt over een potentiële matchup wendt Bones zich tot Twitter voor een serie tweets.''Adesanya, blijf jezelf maar wijsmaken dat je op een dag klaar bent om een baas zoals ik te treffen. Ik blijf mezelf wijsmaken dat wanneer die dag aanbreekt, ik zal van jou mijn absolute b*itch maken.''''Jij zei dat je mij in persoon zag vechten tegen Thiago (Santos red.) en ik er niet hetzelfde uitzag. Ik heb jouw gevecht met KG (Kelvin Gastelum red.) gezien, hoefde daar niet in persoon bij te zijn. Jij was op meerdere momenten bijna knock-out geslagen.''''Thiago kon mijn gezicht niet eens aanraken en hij is opgegroeid met kickboksen. Jij zag mijn striking alleen op die avond en nu ben jij overtuigt dat je mij kunt verslaan? Laat mij jou eens zien in een worstelpartij of een jiu-jitsu toernooi, jij zal je waarschijnlijk niet eens kwalificeren.''''Ik kan zien dat jij nu begint met drinken van je eigen Kool-Aid, ik weet hoe het voelt. Ik ben daar ook geweest. Alleen ik was rond de 23 (jaar red.). Ga nou geen waanbeelden zien, f*ck met een beest zoals ik en ik zal jou blootstellen.''REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk