next event
search
Kelvin Gastelum vs. Darren Till in gevaarBron foto: USA Today Sports

Kelvin Gastelum vs. Darren Till in gevaar

Oct 31, 2019 Darren Till was niet bij de Open Workouts en zal vandaag ook niet aanwezig zijn tijdens de Media Dag. Zijn eerste fight week opwachting zal plaatsvinden tijdens de official weigh-ins.
Darren Till zal dit weekend zijn Middleweight debuut maken tegen Kelvin Gastelum op UFC 244. The Gorilla verloor zijn laatste twee partijen en kiest voor een nieuw begin in een nieuwe divisie. Wegens visum problemen kan dit mogelijk uitgesteld worden.

Visum
Till's weg naar New York verloopt niet al te soepel wegens visum problemen. TerezOwens.com wist te melden dat de problemen voortkwamen van zijn arrestatie in Tenerife van afgelopen april. De UFC bracht gister naar buiten dat The Gorilla niet aanwezig zal zijn tijdens de Open Workout en de UFC Media Day van vandaag. Volgens het laatste nieuws zijn de visum problemen inmiddels verholpen en zal Till vrijdag op zijn vroegst aanwezig zijn tijdens de official weigh-ins. 

Standby
De UFC is er zeker van dat Till op tijd zal aankomen maar heeft voor de zekerheid Jared Cannonier op standby gezet. Gastelum liet tijdens de open workout media scrum weten dat hij geen interesse heeft in een last minute gevecht met Cannonier.

''Als er iets gebeurt, dit is de persoon waarvoor we ons voorbereidt hebben, ik denk niet dat het eerlijk is als ik tegen Jared Cannonnier moet vechten als backup,'' aldus Gastelum. ''Zo'n gevecht kan ik niet aannemen op slechts twee dagen. Natuurlijk zal ik tegen iedereen vechten, maar geef mij wel tijd om mij voor te bereiden.''



REACTIES