next event
search
Manhoef en Gerges dit weekend in de kooi!Bron foto:

Manhoef en Gerges dit weekend in de kooi!

Oct 10, 2019 Melvin ‘No Mercy’ Manhoef en Hesdy ‘Fighterheart’ Gerges stappen dit weekend in de Bellator kooi in Milaan. Volgens het huidige contract van Manhoef bij Bellator is dit zijn laatste partij.

‘No Mercy’ verzorgt het main event van Bellator Milaan waar hij tegenover Yannick Bahati staat. Bahati is een grote jongen, ‘echt heel groot’, maar volgens Melvin ‘kan alles naar beneden, alles kan vallen’. Melvin zal er alles aan doen om zijn laatste partij winnend af te sluiten, hij heeft ze immers groter gehad. “Hij gaat mij niet stoppen. Dat durf ik 100% te zeggen, ik durf het bijna te zweren op alles wat ik heb. Geloof me,” zegt Manhoef tegen Jay Jay Boske en Marloes Coenen.

Op de vraag of het nou echt zijn laatste partij is, geeft Melvin aan dat het helaas echt zijn laatste partij is. Marloes vindt dat hij niet mag ontbreken op de kaart wanneer Bellator naar Nederland komt. Aangezien Manhoef ook niet meer de jongste is, geeft hij aan niet lang meer te kunnen wachten. Als het evenement binnen nu en een paar maanden plaats zou vinden, dan zou hij het aanbod aannemen, dan wil hij het in Nederland afsluiten. 

Scott Coker heeft al gezegd dat Bellator volgend jaar naar Amsterdam zal komen, maar er is nog geen datum bekend. Coenen vraagt nog even of ze al iets mag zeggen, maar blijft er nog vaag over. Op de vraag van Marloes aan Melvin of hij februari 2020 het zou doen, antwoordt hij volmondig ‘ja’. Er wordt al een tijdje gehoopt op een Bellator evenement in Nederland, het lijkt nu steeds dichterbij te komen. 

De andere Nederlandse vechter die zaterdag vecht is Hesdy Gerges, alleen dan op Bellator 230. Hij vecht zijn tweede Bellator-partij tegen Dragos Zubco. Het debuut van Gerges was niet echt succesvol, nu verwacht hij zijn eerste winst te boeken. “Ik ben keihard aan het werk en probeer elke keer beter te worden, in Milaan gaan we voor de winst. Het wordt een vette partij!”, aldus Hesdy. 

Zaterdag 12 oktober om 23.00 wordt Bellator Milaan live uitgezonden en op zondag 13 oktober worden de partijen van Bellator 230 om 21.30 uitgezonden op Spike




REACTIES