next event
search
Paulo Costa staat 8 maanden aan de kant wegens operatieBron foto: UFC

Paulo Costa staat 8 maanden aan de kant wegens operatie

Oct 30, 2019 Paulo Costa zal niet Israel Adesanya uitdagen voor zijn titel wegens een operatie. Adesanya daagt Romero uit.
De ongeslagen Paulo 'Borrachinha' Costa zou de eerste titeluitdager worden voor kersverse UFC Middleweight Kampioen Israel Adesanya. Borrachinha heeft een ongeslagen MMA-record en versloeg onlangs Yoel Romero. UFC-president Dana White liet gister in een interview weten dat Costa is geopereerd.

Bicep
In een interview met The Schmo laat White weten dat Costa acht maanden buitenspel staat wegens een bicep operatie.

''Costa heeft een operatie gehad aan zijn bicep,'' aldus White. Dus hij staat buitenspel voor acht maanden. We werken nu aan iets anders voor Israel. Hij heeft zojuist de titel gewonnen, het is niet logisch om nu een superfight te doen met Jon Jones. Er zijn gasten in zijn eigen divisie die ook kunnen vechten.

Titeluitdager
Adesanya gebruikte op sociale media de inmiddels bekende Romero uitspraak, I see you soon boi, en daagt Romero uit.


Via sociale media laat Romero middels een filmpje weten dat Adesanya het contract moet tekenen. De Soldier of God verloor zijn laatste twee gevechten.

''Hey Israel, waarom zeg jij, 'See you boy', waarom zeg jij, 'I see you soon boy', nee, nee, nee,'' aldus Yoel. ''Jij hoeft zoiets niet te zeggen. Geef mij de f*cking dag, geef mij de f*cking dag. Vertel Dana White de f*cking dag.''



REACTIES