next event
search
Verhoeven en Hari zorgen voor vermakelijke persconferentieBron foto: By ODC

Verhoeven en Hari zorgen voor vermakelijke persconferentie

Oct 17, 2019 Voor het geval je de persconferentie van GLORY: Collision 2 op donderdag 17 oktober gemist hebt, hebben wij hier de samenvatting voor je!
Vandaag keken Rico 'King of Kickboxing' Verhoeven en Badr 'Golden Boy' Hari elkaar voor het eerst in de ogen onder de noemer GLORY: Collision 2. Het vuurtje voor 'het gevecht van de eeuw' is alvast aangestookt en op 21 december gaan de remmen los in het Gelredome te Arnhem.

Anticlimax
De 'King of Kickboxing' trof de 'Golden Boy' drie jaar geleden voor het eerst in Oberhausen, Duitsland. Destijds was de build up naar het gevecht eens zo groot maar eindigde het spektakel stuk in een anticlimax. Hari moest zich in de tweede ronde gewonnen geven door middel van een armblessure. Nu zijn de mannen extra gebrand om het gevecht te beëindigen via de juiste manier, een knock-out!

Foto: By ODC

Over en weer
De regerend GLORY zwaargewichtkampioen en Hari wisten de aanwezige pers, fans en kijkers via de stream goed te vermaken met vlot lopende 'ruzies'. Verhoeven, die zijn titel niet op het spel zet, gaf aan dat Hari net als drie jaar geleden zal opgeven.

''Ik ga zo goed mogelijk presteren, hoe dan ook, hij gaat toch opgeven of hij wordt knock-out geslagen. Dus dat gaat er gebeuren op 21 december", zei Rico zelfverzekerd. Hari wist gelijk te anticiperen en counterde terug. ''Ik was aan het wachten op dit moment tijdens dit gesprek. He can go f*ck himself, ik ga hem knock-out slaan op 21 december.

Foto: By ODC

Badr Army
Hari kwam het podium op met de tekst 'Badr Army' op zijn trui en het was goed te horen dat die 'Army' was komen opdagen. Meermaals werd het boe-geroep ingezet bij Verhoeven en werd er luid gejuicht bij Hari. Iets wat ook Verhoeven opmerkte die er vervolgens op in ging.

''Jij hebt je 'Badr Army', ik ben een eenmansleger. Ik doe het allemaal zelf. Zorg maar dat je er bent de 21e. En niet opgeven dit keer.'' Ook ditmaal wist Hari snel te counteren. ''Jij zal blij moeten zijn met de 'Badr Army'. Zij zijn de enige die kaartjes kopen om jou te zien. Zij geven je geld broer, jij zou blij moeten zijn.''

Tevens wist Hari iedereen te verrassen door aan te geven dat hij terug is bij Mike Passenier. Op de vraag waarom Hari van trainer wisselde antwoordde hij als volgt. ''Dat is een domme vraag, ik heb nog steeds dezelfde trainer. Mikey, sta even op'', waarna Passenier onder luid applaus opstond. Dit keer was het Verhoeven die snel inhaakte op de situatie. ''Ben je weer gewisseld? Oh mijn God. Dan moet je wel onzeker zijn. Daar moet je wel onzeker over zijn!''

De persconferentie kan gezien worden als een mooi startschot voor GLORY: Collision 2 dat los zal breken op 21 december in Arnhem. Voorafgaand liet Glory-CEO Marshall Zelaznik weten dat er al meer dan 22.000 kaartjes zijn verkocht en dat er 25.000 fans aanwezig kunnen zijn in het Gelredome. Wees dus snel als je nog een van de extra vrijgegeven kaartjes wil bemachtigen!



REACTIES