next event
search
Vuurwerk tijdens Enfusion Talents #74Bron foto: Rick Janssen

Vuurwerk tijdens Enfusion Talents #74

Oct 5, 2019 De talents hebben weer mooie technieken laten zien. Alle partijen werden door winst op punten beslist. Desalniettemin waren het mooie en spannende gevechten. De laatste 3 gevechten zorgden pas echt voor vuurwerk.

Noah Apituley (Molukken) vs  Zakaria Takditi (Marokko) -85kg
Noah Apituley (26-8-1 16 KO) krijgt in de 2e ronde direct 8 tellen van Zakaria Takditi (12-4-0 6 KO). Apituley blijft toch staan ondanks dat Takditi hem meerdere malen met knieën in het gezicht raakt. In de 3e ronde komt Noah direct weer in de problemen. Zakaria domineert, maar de pijp raakt leeg. Hij had de kans om de partij in de 2e ronde te beslissen, Takditi wint uiteindelijk op punten. 

Bron foto: Rick Janssen

Tarik Lyachat (Marokko) vs Richie van Dijk (Nederland)  -63kg
De door Dennis Krauwneel getrainde Richie van Dijk (12-1-0 4 KO) begint sterk in de 1e ronde, maar daar heeft Tarik Lyachat (65-7-1 9 KO) een antwoord op. Lyachat neemt het gevecht over en slaat van Dijk aan met een rechter hoek. Na een mooie combinatie geeft scheidsrechter Joop Ubeda Richie 8 tellen. In de 2e ronde lijkt van Dijk weer aangeslagen door een aantal knieën naar het hoofd van Tarik. Lyachat belandt zelfs bijna buiten de ring na een hoge trap. Richie probeert nog punten te scoren door veel lowkicks te plaatsen die Tarik niet blokt. Van Dijk kwam te laat op gang om de partij nog naar zich toe te trekken. Lyachat wint op punten.

Bron foto: Rick Janssen

Nabil Haryouli (Marokko) vs Lorenzo Geurink (Molukken) -70kg
Nabil Haryouli (23-1-0 14 KO) domineert direct, hij gooit zijn snelle explosieve combinaties eruit zoals we van hem gewend zijn. Toch kon Lorenzo Geurink (16-4-2 3 KO) hem verassen met en paar goed geplaatste hoeken en knieën. Helaas voor Geurink komt hij te laat op gang, hij laat mooie technieken zien in de 3e ronde en raakt Haryouli meerdere malen. Nabil sluit de laatste seconden van de ronde af met een regen van hoeken, hij wint de partij op punten. 

Bron foto: Rick janssen




REACTIES