next event
search
Corey Anderson verslaat Johnny Walker maar verliest van zichzelfBron foto: Bloody Elbow

Corey Anderson verslaat Johnny Walker maar verliest van zichzelf

Nov 5, 2019 Dana White niet te spreken over 'crybaby bullsh*t' handelswijze van Anderson.
Corey 'Overtime' Anderson roept al een tijd om een titelgevecht met UFC Light Heavyweight Kampioen Jon Jones. Afgelopen weekend versloeg hij prospect Johnny Walker via een eerste ronde knock-out maar verloor daarna, tot onvrede van Dana White, zijn zelfbeheersing. 

Knock-out
Met zijn zege over Walker heeft Anderson zijn zegereeks uitgebouwd naar vier partijen. Dit deed hij via een spectaculaire eerste ronde finish tegen de veel geprezen Braziliaan. Overtime wordt nooit echt genoemd als titeluitdager door de UFC en UFC-president Dana White, maar tegenstander Walker werd daarentegen wel genoemd als de man die mogelijk Jones kan verslaan in de toekomst. De emoties werden Anderson te veel na zijn knock-out waarna hij in het rond begon te schreeuwen. UFC-commentator Joe Rogan liet weten dat hij die dingen beter niet kon herhalen tijdens de live-uitzending, doelend op meerdere scheldwoorden. Tijdens zijn Octagon-interview liet Overtime tevens weten dat de UFC hem niet respecteert.

Crybaby bullsh*t
White was niet te spreken over het gedrag van Anderson en noemde het crybaby bullsh*t tijdens de post fight persconferentie. De UFC-president erkende de grote overwinning van Overtime maar wilde vooralsnog niet spreken over een titelgevecht. Daarnaast liet White weten dat hij mag gaan en staan waar hij wil als zijn contract afloopt.

''Hij kwam al heel boos aan deze week,'' aldus White. ''Met al die complottheorieën, we haten hem, dat we Walker meer mogen etc, al die crybaby bullsh*t. Dat we willen dat hij verliest. Daar kunnen wij niet voor zorgen. Je wint of je verliest. Sommige gaan nou eenmaal sneller omhoog. Jij wil ons vertellen dat je een kans verdient. Dat moet je laten zien, niet vertellen. Vanavond heb je het laten zien, het bericht is aangekomen, we weten het nu.''

''Niet één persoon klapte voor hem tijdens de weigh-ins,'' vervolgde White. ''Walker kreeg flink wat erkenning toen hij binnen kwam. Ik weet zeker dat de mensen hem de volgende keer wel zullen waarderen. Je hebt het hier aan iedereen laten zien. Ik ga niet zeggen dat je een titelgevecht krijgt. (Dominick red.) Reyes won ook, dat deed hij erg indrukwekkend. We zullen kijken wat jouw volgende stap wordt.''

''En wanneer je contract afloopt, als je niet hier wil zijn, dan kun je gaan en staan waar je wil. In tussentijd neem je de gevechten aan die wij jou geven, zo simpel is het.''

Excuses
Via sociale media bood Anderson zijn excuses aan voor zijn gedrag.

''Ik wil mijn excuses aanbieden aan Johnny Walker, fans, vrienden, familie en aan mijn vorige tegenstanders voor de manier hoe ik mij gedroeg,'' aldus Anderson. ''Dit is totaal niet wie ik ben als persoon of als professional. Er is mij geleerd om een goed persoon te zijn en dat was dit niet. De emoties werden mij te veel.''


What's next voor Anderson?REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk