next event
search
Israel Adesanya: 'Ik wil Romero maar de UFC denkt niet dat het zal verkopen'Bron foto:

Israel Adesanya: 'Ik wil Romero maar de UFC denkt niet dat het zal verkopen'

Nov 12, 2019 UFC Middleweight Kampioen Israel Adesanya hoopt nog steeds op Yoel Romero.
UFC Middleweight Kampioen Israel Adesanya heeft zijn ogen gericht op Yoel Romero maar moet hier nog even geduld mee hebben. De UFC wil Romero eerst laten vechten tegen iemand anders voordat hij The Last Stylebender mag uitdagen.

Verkopen
In gesprek met TMZ Sports laat Adesanya weten dat de UFC niet happig is op een gevecht met Romero en dat het niet aan hem ligt dat er geen vooruitgang in zit. Zakelijk gezien zal het gevecht tussen The Last Stylebender vs. Soldier of God volgens de UFC niet goed verkopen.

''Man, ik heb hem al uitgedaagd,'' aldus Adesanya. ''Zoals ik al gezegd heb bij JRE (Joe Rogan Experience red.) Ik zal niemand ontwijken. Nooit gedaan en zal ik ook nooit doen. Hij (Romero red.) moet dat zeggen van zijn manager. Wat zal het anders zijn? Ik heb hem uitgedaagd en ik heb gezegd dat ik tegen hem wil vechten. De UFC denkt niet dat het zal verkopen, maar f*ck de records. Ik wil gewoon tegen hem vechten. Ik wil Yoel, maar als ze dat niet willen dan hebben we andere ideeën.''

Gevaarlijk
Romero wordt gezien als de gevaarlijkste tegenstander voor Adesanya. De Soldier of God verloor maar liefst drie van zijn laatste vier partijen. Daarvoor wist hij een zegereeks op te bouwen van acht partijen.

''Ik heb gezegd dat ik Yoel wil. F*ck records, hij is een geweldige vechter. Ik wil al de beste verslaan uit dit tijdperk. Ik heb gewonnen van (Robert red.) Whittaker, van (Kelvin red.) Gastelum en (Anderson red.) SIlva. Dus hopelijk is hij de volgende. Ik weet niet wat zijn manager tegen hem verteld. Ik heb gezegd dat ik tegen hem wil vechten, ik ontwijk niemand. Ik zie je snel, jongen.''

Adesanya was onlangs te gast bij Brendan Schaub bij zijn Food Truck Diaries segment:



REACTIES