next event
search
Israel Adesanya: 'Ik wil Romero maar de UFC denkt niet dat het zal verkopen'Bron foto:

Israel Adesanya: 'Ik wil Romero maar de UFC denkt niet dat het zal verkopen'

Nov 12, 2019 UFC Middleweight Kampioen Israel Adesanya hoopt nog steeds op Yoel Romero.
UFC Middleweight Kampioen Israel Adesanya heeft zijn ogen gericht op Yoel Romero maar moet hier nog even geduld mee hebben. De UFC wil Romero eerst laten vechten tegen iemand anders voordat hij The Last Stylebender mag uitdagen.

Verkopen
In gesprek met TMZ Sports laat Adesanya weten dat de UFC niet happig is op een gevecht met Romero en dat het niet aan hem ligt dat er geen vooruitgang in zit. Zakelijk gezien zal het gevecht tussen The Last Stylebender vs. Soldier of God volgens de UFC niet goed verkopen.

''Man, ik heb hem al uitgedaagd,'' aldus Adesanya. ''Zoals ik al gezegd heb bij JRE (Joe Rogan Experience red.) Ik zal niemand ontwijken. Nooit gedaan en zal ik ook nooit doen. Hij (Romero red.) moet dat zeggen van zijn manager. Wat zal het anders zijn? Ik heb hem uitgedaagd en ik heb gezegd dat ik tegen hem wil vechten. De UFC denkt niet dat het zal verkopen, maar f*ck de records. Ik wil gewoon tegen hem vechten. Ik wil Yoel, maar als ze dat niet willen dan hebben we andere ideeën.''

Gevaarlijk
Romero wordt gezien als de gevaarlijkste tegenstander voor Adesanya. De Soldier of God verloor maar liefst drie van zijn laatste vier partijen. Daarvoor wist hij een zegereeks op te bouwen van acht partijen.

''Ik heb gezegd dat ik Yoel wil. F*ck records, hij is een geweldige vechter. Ik wil al de beste verslaan uit dit tijdperk. Ik heb gewonnen van (Robert red.) Whittaker, van (Kelvin red.) Gastelum en (Anderson red.) SIlva. Dus hopelijk is hij de volgende. Ik weet niet wat zijn manager tegen hem verteld. Ik heb gezegd dat ik tegen hem wil vechten, ik ontwijk niemand. Ik zie je snel, jongen.''

Adesanya was onlangs te gast bij Brendan Schaub bij zijn Food Truck Diaries segment:REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk