next event
search
Jairzinho Rozenstruik heeft slechts 29 seconden nodigBron foto:

Jairzinho Rozenstruik heeft slechts 29 seconden nodig

Nov 3, 2019 Jairzinho Rozenstruik blijft ongeslagen na snelle knock-out over voormalig UFC Heavyweight Kampioen Andrei Arlovski!
Jairzinho Rozenstruik stond zojuist in het iconische Madison Square Garden voor zijn belangrijkste MMA-gevecht uit zijn carrière. Bigi Boy trof voormalig UFC Heavyweight Kampioen Andrei Arlovski. De Surinamer had slechts 29 seconden nodig om zijn ongeslagen status te verdedigen.

Knock-out
Rozenstruik wist in zijn laatste partij het record voor een UFC Heavyweight knock-out te verbeteren. Hij had in juni slechts 9 seconden nodig om Allen Crowder weg te stoppen. Ditmaal duurde het slechts 20 seconden langer. Wederom blijkt Bigi Boy's jab een ongelooflijk krachtige stoot, Arlovski eindigde zijn laatste acht partijen allemaal via een decision, wat gelijk staat aan twee uur in de UFC-Octagon. Rozenstuik had slechts 29 seconden nodig om de voormalig UFC-kampioen knock-out te slaan. De Surinamer zet hiermee een grote stap in zijn carrière en doet dit in het mekka van de vechtsport, de Madison Square Garden.



REACTIES