next event
search
Johnny Walker: 'Ik luisterde te veel naar andere mensen in plaats van naar mezelf' Bron foto: USA Today Sports

Johnny Walker: 'Ik luisterde te veel naar andere mensen in plaats van naar mezelf'

Nov 6, 2019 Johnny Walker heeft spijt dat hij te veel luisterde naar anderen voor zijn UFC 244 gevecht met Corey Anderson.
Johnny Walker wordt gezien als prospect binnen de UFC Light Heavyweight divisie. De Braziliaan wist zijn eerst drie officiële UFC-partijen indrukwekkend te winnen via een eerste ronde (T)KO. Afgelopen weekend moest Walker zijn eerste tegenslag incasseren. Dit kwam omdat hij te veel luisterde naar anderen.

Tactiek
In gesprek met MMA Fighting laat Walker weten dat hij zich te veel liet beïnvloeden door andere mensen. Hierdoor was hij te veel gefocust op de takedowns van Corey Anderson en minder bezig met zijn eigen sterktes.

''Ik weet dat het mijn fout is,'' aldus Walker. ''Ik aarzelde te veel. Ik had agressiever moeten zijn maar dat was ik niet. Te veel mensen waren aan het praten over zijn takedowns, dus daar was ik op aan het wachten. Hierdoor deed ik niet mijn eigen ding en dat was de verkeerde strategie. Ik had naar mezelf moeten luisteren in plaats van naar anderen. Dat is mijn schuld en daar heb ik spijt van.''

''Ik had gelijk voor de knock-out moeten gaan zoals altijd, maar ik veranderde mijn game plan en alles ging fout. Maar het is goed, ik ben klaar voor de volgende.''

Geen rust
Walker geeft aan dat hij geen blessures heeft opgelopen en dat hij snel wil doorgaan naar de volgende.

''Ik wil zo snel mogelijk weer vechten. Ik wil in december, januari of februari weer vechten. Ik ben klaar en niet geblesseerd. Ik ga gewoon terug naar de gym en ga weer volop trainen om de volgende tegenstander aan te pakken. Vertrouwen in mezelf en doorgaan met het originele plan.''REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk