next event
search
Nick Diaz: 'De BMF belt is mijn belt'Bron foto:

Nick Diaz: 'De BMF belt is mijn belt'

Nov 12, 2019 Voor het eerst in meer dan vijf jaar geeft Nick Diaz een uitgebreid interview. ESPN-journalist Ariel Helwani kreeg de eer.
Nick Diaz stond op 31 januari 2015 voor het laatst in de UFC-Octagon. Destijds verloor hij via een unanimous decision van Anderson Silva. Maar de partij werd later omgezet naar een no-contest omdat beide vechters een positieve test afgaven. De oudere broer van Nate Diaz geeft nu voor het eerst weer een uitgebreid interview.

Mijn belt
Nick Diaz laat in gesprek met ESPN-journalist Ariel Helwani weten dat de Baddest Motherf*cker in the Game oorspronkelijk zijn titel is.

''De BMF belt, 170, dat is mijn belt,'' aldus Nick Diaz. ''Maar ik ga mijn broer niet in de weg staan om die titel te pakken, snap je wat ik bedoel. Zover als ik weet is dat mijn belt en heb jij (Jorge Masvidal red.) slechts tegen mijn kleine broer gevochten. 

Dopen
Nick Diaz staat open om Masvidal te treffen en is niet blij met de uitspraken van Gamebred omtrent het dopen van zijn jongere broer.

''Je wilt praten over het dopen van mijn jongere broer? Dat is aan jou. Ik heb nooit iets respectloos gezegd over hem. Maar je gaat niet praten over het dopen van mijn jongere broer. Je zit al in een f*cked up positie als je tegen mij gaat vechten. Je praat niet over het f*cking dopen van iemands kleinere broer. Zo praat je tegen niemand.''

Bekijk hieronder het 49 min. lange interview van Ariel Helwani met Nick Diaz.



REACTIES