next event
search
Stipe Miocic vecht liever tegen Tyson Fury dan trilogie met Daniel CormierBron foto:

Stipe Miocic vecht liever tegen Tyson Fury dan trilogie met Daniel Cormier

Nov 13, 2019 UFC Heavyweight Kampioen Stipe Miocic heeft meer oog voor gevecht met Tyrson Fury dan een rubber match met Daniel Cormier.
UFC Heavyweight Kampioen Stipe Miocic wil graag een nieuwe uitdaging aangaan. De Lineal Boxing Heavyweight Kampioen Tyson Fury liet onlangs weten dat hij open staat voor MMA-heavyweights. De Gipsy King heeft zijn eerste sparringsessie met landgenoot Darren Till inmiddels achter de rug. Na Francis Ngannou laat nu ook de UFC-kampioen weten dat hij geïnteresseerd is, meer zelfs dan een trilogie partij met Daniel Cormier.

Uitdaging
In gesprek met ESPN-journalist Ariel Helwani tijdens de Ariel Helwani MMA Show laat Miocic weten dat hij meer trek heeft in een gevecht met Fury dan een rubber match met voormalig UFC Light Heavy - en Heavyweight Kampioen Cormier. 

''Tyson Fury mengt zich nu in de strijd heb ik gehoord. Ik houd van een nieuwe uitdaging. Ik wil graag tegen hem boksen. Als hij in de Octagon wil stappen, dan vind ik dat goed. Ik zal ook in de ring stappen, ik houd van boksen. Ik zal heel graag tegen hem willen boksen. Hij is een geweldige vechter en een goed persoon. Ik denk dat wij een goede show zullen opzetten met zijn twee.''

100%
Vervolgens vroeg Helwani of hij meer geïnteresseerd is in Fury dan een trilogie met Cormier.

''100%. Met DC, ik verraste hem niet met een knock-out, ik heb hem echt verslagen. Ik heb hem erg beslissend verslagen. In het eerste gevecht wist DC mij te verrassen met een stoot in de eerste ronde. Maar het tweede gevecht won ik. Ik had geen geluk. Op dit moment spreekt een gevecht met DC mij niet echt aan. Maar een gevecht met Tyson Fury, dat vind ik wel leuk.''




REACTIES