next event
search
Enfusion strijkt neer in AlkmaarBron foto:

Enfusion strijkt neer in Alkmaar

Dec 13, 2019 Enfusion Talents #78 en Enfusion #94 zal op zaterdag 14 december voor opschudding zorgen in Alkmaar.

Zaterdag 14 december zal Sporthal de Mijse het podium zijn van Enfusion Talents en Enfusion Live. Zowel nationale als internationale vechters zullen in Alkmaar strijden om de winst. De deuren gaan om 15:00 open voor het voorprogramma, om 18:45 komen de talenten in actie en om 21:00 begint het hoofdprogramma. 

Talenten
Enfusion Talents #78 staat in het teken van opkomende strijders die hun vechtkunsten presenteren. Vergis je niet, ook deze kaart is altijd interessant. De jonge kickboksers zijn vaak hongerig en gebrand om te laten zien wat ze in huis hebben. Dit is hét moment om de aandacht van het publiek te trekken. Enfusion heeft ervoor gezorgd dat ook het hoofdprogramma goed gevuld is. 

Knock-out
Vechters als Mark Trijsburg, Kevin Hessling en Bilal Loukili zullen deze avond de ring betreden tijdens Enfusion #94. Hessling vocht onder andere ook bij WFL en GLORY, nu zal hij het opnemen tegen Enfusion-vechter Loukili. Kevin versloeg in zijn debuut tijdens GLORY 45 Stoyan Koprivienski op punten. Bij zijn terugkeer in Amsterdam verloor hij op knock-out van Miles Simson. 

Hoofdpartij
In de eerste instantie zou Hessling het opnemen tegen Aziz Kallah. Kallah heeft de partij moeten afzeggen vanwege een blessure. De organisatie heeft op korte termijn een vervanger gevonden, die zeker niet onderschat moet worden. Loukili is een jonge maar zeer gedreven vechter, die altijd klaar staat om te knokken. Het is dan ook niet voor niets dat Enfusion Bilal als vervanger hebben gevraagd voor de hoofdpartij. 

Enfusion Talents #78
Jamie Tan vs Mohamed Outmani - 63.5kg
Nino de Wid vs Oualid Gherbi - 66kg
Amin el Foulani vs Egbe Enemayo - 85kg
Karim el Amri vs Ershad Azizi - 74kg
Nabil Khachab vs Dylan Rajic - HW
Frans Schouten vs Damian Ori - 76kg 

Enfusion #94
Rastiano Petronia vs Muhammed Simsek - 60kg
Ella Grapperhaus vs Ilsury Hendrikse - 55kg
Jeroen van Diemen vs Mohamed Zeggai - 75kg
Brahim Hamdi vs Khalil Kutukcu - 68kg
Mark Trijsburg vs Raphael Rizzi - 80kg
Bilal Loukili vs Kevin Hessling - 77kg




REACTIES