next event
search
Max Holloway: 'Ik weet zeker dat we elkaar nog tegenkomen'Bron foto:

Max Holloway: 'Ik weet zeker dat we elkaar nog tegenkomen'

Dec 11, 2019 UFC Featherweight Kampioen Max Holloway hoopt in de toekomst nog op een gevecht met UFC Lightweight Kampioen Khabib Nurmagomedov.
UFC Featherweight Kampioen Max Holloway is bezig aan de langste zegereeks uit de UFC Featherweight geschiedenis, 14 overwinningen. Blessed had als short notice vechter bijna zijn titelgevecht met UFC Lightweight Kampioen Khabib Nurmagomedov te pakken. Holloway hoopt The Eagle in de toekomst alsnog te treffen.

UFC 223
De Khabib-Tony vloek dook andermaal op tijdens UFC 223 fight week. Ferguson struikelde over een camerakabel waardoor hij zes dagen voor het gevecht moest afhaken. De 145-kampioen Holloway stapte op short notice in maar werd uiteindelijk tijdens zijn weight cut poging tegengehouden door de New York State Athletic Commission. Toch hoopt Blessed op een confrontatie met The Eagle in de toekomst.

''Khabib is onderweg om de beste ooit te worden'', laat Holloway weten aan de South China Morning Post. ''Ik ben ook van plan om één van de beste ooit te worden. Ik weet zeker dat we elkaar nog tegenkomen. Als mijn doel en zijn doel hetzelfde blijft, dan komen we elkaar uiteindelijk wel tegen en dat zal de beste vechter ooit worden.''

''We zullen zien, dat gevecht maakt mij enthousiast. Er zijn gevechten die veel vragen doen opwaaien en dat is het geval bij hem. Hopelijk kunnen we ooit vechten om die vragen te beantwoorden.''

UFC 245
Eerst moest Blessed dit weekend afrekenen met de gevaarlijke Alexander Volkanovski. De Australiër is nog ongeslagen in de UFC en is bezig aan een winstreeks van zeventien partijen. Daarnaast wist The Great voor zijn UFC-carrière verschillende titels te claimen in drie verschillende divisie. Zowel in de Feather, - Light als de Welterweight divisie wist Volkanovski wereldtitels op zijn naam te zetten.




REACTIES