next event
search
Tony Ferguson: 'Ik zal hem bloed laten plassen'Bron foto:

Tony Ferguson: 'Ik zal hem bloed laten plassen'

Dec 3, 2019 Tony Ferguson laat weten dat UFC Lightweight Kampioen Khabib Nurmagomedov een groot probleem heeft.
Voormalig interim UFC Lightweight Kampioen Tony 'El Cucuy' Ferguson heeft voor de vijfde keer een contract ondertekent voor een gevecht met Khabib 'The Eagle' Nurmagomedov. Ondanks de vele pogingen hebben de twee elkaar nog nooit ontmoet binnen de UFC-Octagon. Ferguson laat weten dat UFC Lightweight Kampioen Nurmagomedov een groot probleem heeft als ze elkaar ontmoeten op 18 april 2020 in Brooklyn, New York.

Probleem
In gesprek met Ariel Helwani tijdens de Ariel Helwani MMA Show laat Ferguson weten dat Khabib een probleem heeft en dat hij hem bloed wil laten plassen.

''Ik heb tegen iedereen gezegd dat ik heb bloed zal laten plassen'', aldus Ferguson. ''Deze kerel heeft een groot probleem en zijn naam is Tony Ferguson. Ik kom hem achterna, het is jachtseizoen, baby.''

Mindgames
Ferguson laat weten dat hij al een verslagen Khabib zag tijdens een staredown op UFC 209. El Cucuy geeft aan dat hij in Khabib's hoofd zit en dat hij hierdoor een fout zal gaan maken.

''Hij is slechts een nieuwe tegenstander. Ik heb hem al verslagen. Ik kwam opdagen voor UFC 209 en ik zag het in zijn gezicht, iemand die wilde stoppen. Ik daagde hem uit, zei wat ik wilde en het werkte. Ik zit in zijn hoofd, hij kijkt naar mij en zal zo hard gaan trainen omdat hij nerveus is, zodat hij een fout gaat maken. Daar zal ik van profiteren.''

Viermaal
Het gevecht stond vier keer eerder gepland en vier keer werd het ook weer gecanceld. De eerste ontmoeting stond gepland tijdens de finale kaart van The Ultimate Fighter 22, maar Khabib trok zich terug wegens een blessure. De tweede poging stond gepland voor UFC on FOX 19, maar ditmaal was het Ferguson die zich terugtrok wegens een longprobleem. De derde poging stond vast voor UFC 209, waar de interim UFC Lightweight titel op het spel stond. Khabib eindigde uiteindelijk in het ziekenhuis wegens een slechte weight cut. Tot slot stond de vierde poging gepland voor UFC 223 waar Ferguson geblesseerd moest afhaken nadat hij was gestruikeld over een camerakabel tijdens Fight Week.



REACTIES