next event
search
Conor McGregor: 'Ik schat een bedrag van 80 miljoen'Bron foto:

Conor McGregor: 'Ik schat een bedrag van 80 miljoen'

Jan 13, 2020 In een lang interview met Ariel Helwani laat Conor McGregor weten wat zijn salarisstrook wordt voor UFC 246. Daarnaast praat hij ook over zijn aanrandingsaanklachten.
Voormalig UFC Feather - en Lightweight kampioen Conor McGregor wist in de afgelopen jaren veelvuldig de nieuws headlines te halen. Helaas was dit niet alleen voor zijn goede prestaties binnen de octagon. In een uitgebreid interview met Ariel Helwani praat The Notorious onder andere over zijn aanrandingsaanklachten, Khabib, geld, een nieuw UFC-contract en Mayweather.

Aanranding 
McGregor spreekt zich voor het eerst uit in een interview over zijn aanrandingsaanklachten. The Notorious ontkent alle beschuldigingen en laat weten dat de tijd zal uitwijzen dat hij onschuldig is.

''Ja natuurlijk, natuurlijk. Ja f*cking hel Ariel. Ben je serieus? Tijd, alsjeblieft, de tijd zal het uitwijzen en daarna is het klaar.'', aldus McGregor op de vraag of hij onschuldig is en alles ontkent.

''Kijk, nee ik kan hier niet te veel over zeggen, het moet zich gewoon afhandelen. Zal jij je hieraan storen?'', antwoordt McGregor op de vraag of hij zich stoort aan de beschuldigingen.''Nou, daar heb je het al. Tijd, tijd Ariel en geduld. Geduld is een kunst die we meester moeten zijn. Geduld is één van de meest waardevolle kunsten die een mens moet beheersen en daar werk ik hard aan en ik voel dat ik daar zal komen. De tijd zal het uitwijzen, dat is het. Ik ben nu gefocust op de belt, positiviteit en goede gedachtes. Ik zal bidden voor degene die mij willen kapot maken en willen breken met zoiets, en dat is het.''

''Die situatie heeft 2,5 jaar geduurd. Dat was een lastige tijd. Het is wat het is, zo zie je maar, het was niet van mij'', laat McGregor weten over het gerucht dat hij een kind had met iemand anders.

Geld
Voor zijn gevecht met UFC Lightweight kampioen Khabib Nurmagomedov verdiende McGregor rond de 50 miljoen dollar. Voor dit gevecht verwacht The Notorious nog meer geld binnen te harken.

''Ik ben er zeker van dat het een mooie salarisstrook wordt haha. Waarschijnlijk het meeste uit mijn MMA-carrière. Ik schat een goede 80 miljoen. Zoals ik al zei, we hebben Australië, Canada, Engeland en Ierland. Het zal een goede moeten worden. Ze denken dat ik toast ben Ariel maar ik ben nog steeds het brood, haha.''



REACTIES