next event
search
Conor McGregor heeft weinig moeite met Donald CerroneBron foto: UFC

Conor McGregor heeft weinig moeite met Donald Cerrone

Jan 19, 2020 Conor McGregor is succesvol begonnen aan zijn comeback jaar.
Voormalig UFC Feather- en Lightweight kampioen Conor McGregor is zijn comeback jaar met een snelle technische knockout begonnen. Zojuist stond hij tegenover Donald Cerrone in de T-Mobile Arena in Las Vegas, waar hij Cowboy trakteerde op een TKO binnen 40 seconden.

The Notorious keerde na 1,5 jaar terug in de UFC-octagon voor wat, naar eigen zeggen, zijn comeback jaar moet worden waarin hij drie keer wil vechten. De eerste horde ging via Cerrone en deze werd zonder moeite genomen. De Ier liet zijn iconische billionaire strut ditmaal achterwegen en toonde zowel voor als na het gevecht veel respect richting Cowboy.

Schouderstoten
McGregor sprong uit de startblokken met zijn linkerhand die ontweken werd door Cerrone. Eenmaal in de clinch had The Notorious een verrassing achter de hand, in de vorm van schouderstoten. De verraste Cowboy wist niet te anticiperen waardoor zijn neus snel open lag.  Uiteindelijk liet de gedesoriënteerde Cerrone de clinch los waarna McGregor ten aanval trok met een trap tegen het hoofd. Gevolgd door een knietje en zijn dodelijke linkerhand. Cowboy kwam hier niet meer van terug en werd uiteindelijk verslagen via stoten op de grond. McGregors prestatie werd beloond met een Performance of the Night bonus.




REACTIES