next event
search
Eduard Folayang vs. Pieter Buist op ONE: Fire & FuryBron foto: ONE Championship

Eduard Folayang vs. Pieter Buist op ONE: Fire & Fury

Jan 17, 2020 Pieter Buist kan grote stap zetten tegen voormalig ONE Lightweight kampioen Eduard Folayang.
Pieter 'The Archangel' Buist heeft zijn eerste partij van 2020 te pakken. De Combat Brothers atleet stapt op short notice in tegen voormalig ONE Lightweight kampioen Eduard Folayang. Buist maakte vorig jaar succesvol zijn intrede in de ONE lightweight divisie via twee overwinningen.

ONE: Fire & Fury
Het evenement zal plaatsvinden op 31 januari 2020 en zal haar deuren openen in de Mall of Asia Arena in Manilla, Filipijnen. Folayang en Buist zullen elkaar ontmoeten in het Co-Main Event. De avond wordt afgesloten met een titelgevecht tussen ONE Strawweight kampioen Joshua Pacio en uitdager Alex Silva.

Grote stap
Buist maakte vorig jaar zoals eerder benoemd succesvol zijn eerste jaar door als ONE-atleet. Voor zijn debuut versloeg hij Kota Shimoishi via een tweede ronde TKO en zijn daaropvolgende partij werd gewonnen van Antonio Carruso via unanimous decision. Ditmaal treft hij één van de ONE Championship sterren in de vorm van Folayang. Landslide is al jarenlang één van de uithangborden van de Aziatische organisatie. Hij wist tot twee keer toe het ONE-goud te claimen en verdedigde in totaal vier keer de titel.



REACTIES