next event
search
Joanna Jedrzejczyk: 'Ze is een sterk beest, ze is zo groot'Bron foto:

Joanna Jedrzejczyk: 'Ze is een sterk beest, ze is zo groot'

Jan 8, 2020 Joanna Jedrzejczyk vindt UFC Women's Strawweight kampioene Weili Zhang technisch niet zo sterk.
Voormalig UFC Women's strawweight kampioene Joanna Jedrzejczyk krijgt in maart de kans om haar titel terug te winnen. In de T-Mobile Arena zal ze de eerste titeluitdager worden voor UFC-kampioene Weili Zhang. De Poolse verwacht een soortgelijke partij als haar ontmoeting met Jessica Andrade. 

Beest
In gesprek met UFC Unfiltered laat Jedrzejczyk weten dat Zhang een sterk beest is die veel vergelijkbare eigenschappen heeft als Jessica Andrade.

''Ze is een sterk beest, ze is zo groot'', aldus Jedrzejczyk. ''Ze gooit harde stoten, maar ik heb meer ervaring, Ik ben al zo vaak door deze kampioenrondes gegaan, dus ik ben een echte vijf-rondes vechter. Mijn conditie is altijd goed en ik moet heel slim en sneaky zijn.''

''Ik denk dat dit gevecht met Zhang vergelijkbaar is met mijn gevecht tegen Jessica Andrade. Het zijn bijna dezelfde vechters. Naar voren lopend, harde stoten en een goede en sterke worstelgame. Het zijn niet heel technische vechters maar heel sterk. Ik denk dat dit gevecht hetzelfde zal zijn. Ik moet de hoeken afsnijden, glijden, counteren, mijn timing, lengte en bereik gebruiken.''

Signaal afgeven
Jedrzejczyk laat weten dat ze in haar laatste partij tegen Michelle Waterson heeft laten zien dat de oude Jedrzejczyk terug is.

''Ik heb meer power, ben sterker en ik ben terug gegaan naar mijn roots. Ik gooi meer combinaties, het is niet enkel boksen en kickboksen. Ik maak meer combinaties zoals ik deed bij Muay Thai en aan het begin van mijn MMA-carrière.''

''Ik ben heel trots op mezelf hoe ik de laatste keer voor de dag kwam tegen Michelle Waterson. Ik denk dat ik een sterk signaal heb afgegeven aan de strawweight divisie. Goede striking, worstelgame was goed, alles klopte.''
REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk