next event
search
Darren Till: 'Ik wil gewoon vechten op 7 maart'Bron foto:

Darren Till: 'Ik wil gewoon vechten op 7 maart'

Feb 19, 2020 Darren Till hoopt als backup te fungeren voor het titelgevecht tussen Israel Adesanya vs. Yoel Romero.
Voormalig Welterweight titeluitdager Darren 'The Gorilla' Till zal hoogstwaarschijnlijk niet meer in actie komen op UFC 248. Till was lange tijd vooruitgeschoven om voormalig UFC Middleweight kampioen Robert Whittaker te vervanger in een confrontatie met Jared Cannonier. Onlangs sloeg het noodlot andermaal toe en dit keer is het Cannonier die geblesseerd moest afhaken.

Een ander obstakel die Till weerhoudt om in actie te komen is het verkrijgen van een visum. De problemen komen voort uit het vals invullen van een visumapplicatie formulier voor zijn gevecht in New York tegen Kelvin Gastelum. The Gorilla laat als gast bij de Ariel Helwani MMA Show weten dat zijn vriendin het formulier verkeerd had ingevuld.

Backup
Till hoopt dat de UFC hem kan helpen om last minute nog een visum te regelen. The Gorilla sprak de President van Amerika Donald Trump al gekscherend aan op Twitter of hij hem kon helpen. Vooralsnog zonder succes. Till hoopt alsnog te kunnen fungeren als backup voor het titelgevecht tussen UFC Middleweight kampioen Israel Adesanya vs. Yoel Romero.

''Ik wil gewoon vechten op 7 maart'', aldus Till. ''Ik wil gewoon graag de backup zijn voor dat gevecht en om gewoon daarheen te gaan voor een weight cut en af te wachten wat er gebeurd.''

''...Ik ben nu niet bezig met een weight cut. Ik blijf op mijn gewicht, mijn gewicht is sowieso al laag. Ik houd mijn gewicht gewoon zo laag mogelijk. Ik train twee keer per dag. Ik blijf gewoon klaar voor alles, wat er ook komt. Zodra Mick (Maynard/ UFC matchmaker red.) zei dat Jared geblesseerd was zei ik, 'Oke, dan ben ik de backup.'''

Gefrustreerd
Zoals het er nu uitziet zal Till niet vechten op UFC 248 en kan hij niet eens, tot zijn grote frustraties, aanwezig zijn op het gevecht live te zien. 

''Ik zie Yoel niet zijn gewicht missen. Ik zie het niet voor me, weet je hoeveel mensen waren overtuigd dat ik mijn gewicht zou missen tegen Woodley. Toen hadden ze Usman (Kamaru red.) als backup. Ik wil daar gewoon graag zijn en het gevecht live zien. Ik kan niet eens gaan, ik kan niet eens toeschouwer zijn. Dat maakt me gewoon heel boos.''
REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk