next event
search
Deontay Wilder vs. Tyson Fury 2 live te zien!Bron foto:

Deontay Wilder vs. Tyson Fury 2 live te zien!

Feb 22, 2020 De langverwachte rematch tussen Deontay Wilder en Tyson Fury is vannacht live en gratis te bekijken.

WBC (World Boxing Council red.) Heavyweight kampioen Deontay 'The Bronze Bomber'  Wilder zet vannacht voor de tweede keer zijn titel op het spelen tegen Tyson 'Gypsy King' Fury. De eerste confrontatie eindige via een discutabel gelijkspel. Het gevecht zal Live en gratis te volgen zijn via KIJK.nl.

Knockdown
De eerste confrontatie hield de gemoederen bezig. De scheidsrechter zou Fury te lang de tijd hebben gegeven om op te staan van zijn knockdown, waardoor Wilder de zege door zijn handen zag glippen. Fury zou daarentegen volgens vele de partij op papier gewonnen hebben, waardoor de Gypsy King op zijn beurt de partij en de titel door zijn handen zag glippen. Vannacht doen de Heavyweights het dunnetjes over met ditmaal hopelijk WEL een winnaar!

KIJK.nl
Alle vechtsportliefhebbers kunnen vannacht inschakelen bij KIJK.nl om de langverwachte rematch te bewonderen. De avond begint om 03.00u en naar verwachting zullen Wilder (42-0-1) en Fury (29-0-1) rond 05.00u de weg naar de ring bewandelen. Beide boksers zijn nog ongeslagen dus de vraag is, 'Wie gaat zijn eerste verlies krijgen?!

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Mixfight Nederland (@mixfighteurope) op 22 Feb 2020 om 2:15 (PST)




REACTIES