next event
search
Fabian Edwards vs Costello van Steenis Co-Main Event op Bellator LondonBron foto: Bellator MMA

Fabian Edwards vs Costello van Steenis Co-Main Event op Bellator London

Feb 28, 2020 Costello van Steenis krijgt lastige partij tegen de ongeslagen Fabian Edwards op Bellator London.
Costello 'The Spaniard' van Steenis treft in London de Engelse ongeslagen Fabian 'The Assassin' Edwards. Voor van Steenis moet zich revancheren voor zijn eerste verlies onder de Bellator-vlag in zijn laatste partij. Bellator London zal plaatsvinden op 16 mei. De partij zal fungeren als het Co-Main Event.

The Spaniard maakte in 2017 zijn debuut voor Bellator en bouwde een zegereeks op van vier partijen. Afgelopen november liep hij tegen zijn eerste tegenslag in binnen Bellator in de vorm van John Salter. Van Steenis treft de ongeslagen Edwards in de SSE Arena, Wembley. The Assassin, jongere broer van Leon 'Rockey' Edwards die het Main Event verzorgt van UFC London met Tyron Woodley, heeft een ongeslagen MMA-record van 9-0, waarvan vijf partijen binnen Bellator.

Bellator London
Het evenement zal plaatsvinden op 16 mei en zal haar deuren openen in de SSE Arena, Wembley. James Gallagher verzorgt het Main Event met Cal Ellenor, de twee staan voor de derde keer met elkaar ingepland maar tot een gevecht kwam het nog nooit. Naast het Main Event kondigde Bellator ook het debuut aan van voormalig rugbyspeler James Haskell.



REACTIES