next event
search
James Gallagher vs. Cal Ellenor Main Event van Bellator LondonBron foto: Bellator MMA

James Gallagher vs. Cal Ellenor Main Event van Bellator London

Feb 20, 2020 Hopelijk is driemaal scheepsrecht voor James Gallagher en Cal Ellenor.
James 'The Strabanimal' Gallagher en Cal 'Cal Pacino' Ellenor zijn nog geen succesvol huwelijk. De atleten stonden namelijk twee keer eerder met elkaar ingepland. Beide keren gooide een blessure roet in het eten. De staan gepland om het Main Event van Bellator London te verzorgen.

De Ierse Strabanimal en de Engelse Cal Pacino stonden oorspronkelijk gepland om elkaar te treffen in het Main Event van Bellator 227 in Dublin, Ierland. Destijds moest Ellenor zich gedwongen terugtrekken wegens een blessure. De partij werd opnieuw ingepland voor een Main Event in Dublin, Ierland, dat dit weekend zou plaatsvinden. Dit keer was het Gallagher die zich moest terugtrekken wegens een blessure.

Bellator London
Het evenement zal plaatsvinden op 16 mei en zal haar deuren openen in de SSE Arena, Wembley. Featherweight Gallagher zal voor dit gevecht afzakken naar Bantamweight om Ellenor te treffen. Naast het Main Event kondigt Bellator ook het debuut aan van voormalig rugbyspeler James Haskell. 

De 34-jarige Haskell heeft een lengte van 1,93m en weegt rond de 118kg. Hij heeft gewerkt als een MMA-analist voor BT Sports en heeft getraind bij London Shootfighters, waar onder andere Michael Venom Page traint. De Engelse rugbyster kondigde vorig jaar mei zijn rugby pensioen aan en hij zal toegevoegd worden aan de Heavyweight divisie.




REACTIES