next event
search
Jan Blachowicz: 'Ik zal de eerste persoon zijn die Jon Jones zal stoppen'Bron foto:

Jan Blachowicz: 'Ik zal de eerste persoon zijn die Jon Jones zal stoppen'

Feb 14, 2020 Jan Blachowicz kan dit weekend revanche nemen op Corey Anderson.
Jan 'Prince of Cieszyn' Blachowicz verzorgt dit weekend het Main Event van UFC Rio Rancho. De Pool stapt de UFC-Octagon in met Corey Anderson. De winnaar zal mogelijk een titelgevecht vrijspelen met UFC Light Heavyweight kampioen Jon Jones. Blachowicz laat weten dat hij de eerste persoon zal zijn die Jones zal verslaan.

Blachowicz maakte naam in de Poolse KSW (Konfrontacja Sztuk Walki red.) MMA-organisatie. De Prince of Cieszyn won hier driemaal een KSW Light Heavyweight toernooi en kroonde zich tevens tot KSW Light Heavyweight kampioen. Hij verdedigde deze twee keer voordat hij zijn UFC-debuut maakte. Blachowicz won zes van zijn laatste zeven partijen tegen onder andere Ronaldo Souza, Luke Rockhold, Jimi Manuwa en Jared Cannonier.

Rematch
De Light Heavyweights kwamen elkaar in 2015 voor het eerst tegen. Destijds won Anderson via een unanimous decision. Blachowicz is klaar voor vijf rondes maar gaat voor een eerste of tweede ronde knockout.

''Ik ben klaar voor vijf rondes en ik weet hoe ik vijf rondes moet vechten, wanneer ik moet rusten en wanneer ik kan temporiseren'', aldus Blachowicz tegen BJPenn.com. ''Ik ben overal voor klaar, maar ik finish het gevecht liever in de eerste ronde via KO. Ik geloof dat ik hem in de tweede ronde knockout kan slaan, maar ik ben klaar voor vijf rondes. Ik zal zoeken naar de knockout.''

''Ik zal klaar zijn voor hem en ik weet hoe ik zijn takedown moet verdedigen. Hij zal alleen stoten om de clinch of takedown op te zetten. Ik weet hoe ik hem knockout moet slaan en hoe ik mij moet verdedigen tegen worstelen.''

Jon Jones
De UFC Light Heavyweight kampioen verdedigde afgelopen weekend zijn titel tegen Dominick Reyen vis unanimous decision en blijft vooralsnog 'ongeslagen'. Zijn enige verliespartij komt voort uit een diskwalificatie in zijn partij met Matt Hamill. Blachowicz laat weten dat hij de eerste zal zijn die Jones echt zal stoppen. 

''Ik wil nu niet te veel over Jones praten omdat mijn focus op Corey ligt. Maar ik heb iets voor Jon Jones en ik weet hoe ik hem kan verslaan. Ik zal de eerste persoon zijn die Jon Jones zal stoppen. Eerst moet ik afrekenen met Corey Anderson.''

UFC Fight Night 167: Anderson vs. Blachowicz 2, 15 februari 2020, Rio Rancho, New Mexico

Main Card
Corey Anderson vs. Jan Blachowicz | Light Heavyweight
Diego Sanchez vs. Michel Pereira | Welterweight
Montana De La Rosa vs. Mara Romero Borella | Women's Flyweight
Brok Weaver vs. Rodrigo Vargas | Lightweight
Ray Borg vs. Rogerio Bontorin | Flyweight
Lando Vannata vs. Yancy Medeiros | Lightweight

Preliminary Card
Tim Means vs. Daniel Rodriguez | Welterweight
John Dodson vs. Nathaniel Wood | Bantamweight
Jim Miller vs. Scott Holtzman | Lightweight
Devin Clark vs. Dequan Townsend | Light Heavyweight
Casey Kenney vs. Merab Dvalishvili | Bantamweight
Macy Chiasson vs. Shanna Young | Women's Bantamweight
Mark De La Rosa vs. Raulian Paiva | Flyweight
REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk