next event
search
Melvin Manhoef: “Als hij hem eruit slaat is dat natuurlijk gewoon beter”Bron foto:

Melvin Manhoef: “Als hij hem eruit slaat is dat natuurlijk gewoon beter”

Feb 22, 2020 Melvin Manhoef geeft zijn verwachting over de partij van Ilias Bulaid en praat over een mogelijk vervolg van zijn carrière.
Het moment is bijna daar, vanavond op zaterdag 22 februari staat Ilias Bulaid in de kooi. Goed nieuws voor alle fans, Spike zal de partij toch nog live uitzenden. Bulaid zal als laatste aan de beurt zijn, dus reken maar op rond 00:00 Nederlandse tijd. 

Aanmoedigen
Melvin 'No Mercy' Manhoef is aanwezig in de 3 Arena in Dublin, Ierland om Ilias 'The Blade' Bulaid aan te moedigen voor zijn partij tegen Diego Freitas. No Mercy ziet Bulaid als een veelbelovend talent en sprak onder meer over zijn eigen toekomst en gaf een reactie op de positieve woorden van MMA-legende Royce Gracie.

Bellator Nederland
Volgens de laatste geruchten komt Bellator mogelijk aan het einde van het jaar naar Nederland. Voor Manhoef komt dit evenement dan te laat omdat hij er dan al te lang uit is geweest. Als hij eventueel een partij tussendoor kan krijgen dan is een afscheidspartij in Nederland met Bellator niet ondenkbaar. Want hij wil wel heel graag zijn carrière in Nederland afsluiten.





REACTIES