next event
search
Twaalfhoven vecht voor alvleesklierkanker tijdens WFL MMA 4Bron foto:

Twaalfhoven vecht voor alvleesklierkanker tijdens WFL MMA 4

Feb 13, 2020 WFL organiseert haar 4e MMA evenement op zondag 16 februari in Hoofddorp.

WFL MMA 4 belooft een groot spektakel te worden. Naast de hoofdpartij van Melvin van Suijdam en Mehdad Kavand staan er nog veel meer gevechten op het programma. Onder andere het gevecht van Mark Twaalfhoven. 

KWF
Het gevecht tussen weltergewichten Mark Twaalfhoven en Tarek Mousa gaat niet alleen om de winst. Twaalfhoven stapt namelijk de kooi in om geld in te zamelen voor het KWF Kanker Bestrijding. De vechter hoopt zoveel mogelijk op te kunnen halen voor onderzoek naar alvleesklierkanker.  


Eer

De oom van Mark is een paar jaar geleden overleden aan deze ernstige vorm van kanker,  het ging heel snel. Hij was een fanatieke vechtsporter en zijn laatste wens was dat er meer onderzoek komt naar alvleesklierkanker. Het is voor Mark een eer om hem deze dienst te bewijzen. Een steentje bijdragen kan via deze link.

Wil je Twaalfhoven en de andere vechters aanmoedigen? Er zijn nog kaarten te krijgen via de website én via onze Facebook en Instagram maak je kans op gratis kaarten voor WFL MMA 4 op zondag 16 februari in Hoofddorp. 







REACTIES