next event
search
UFC werkt aan rematch tussen Alexander Volkanovski vs. Max HollowayBron foto:

UFC werkt aan rematch tussen Alexander Volkanovski vs. Max Holloway

Feb 4, 2020 Dana White wil de rematch snel op papier hebben maar UFC Featherweight kampioen Alexander Volkanovski heeft zijn twijfels.
UFC Featherweight kampioen Alexander 'The Great' Volkanovski wist de Featherweight zegereeks van voormalig UFC Featherweight kampioen Max 'Blessed' Holloway te doorbreken. Volkanovski versloeg Holloway via een unanimous decision op UFC 245, maar zal volgens Dana White nogmaals moeten afrekenen met de Hawaiiaan.

Holloway zag zijn 145-zegereeks van veertien partijen in rook opgaan door Volkanovski. Vijf partijen gingen om de Featherweight titel of de interim titel, Tussendoor verloor hij een interim UFC Lightweight titelgevecht van Dustin Poirier. Volkanovski is van mening dat Blessed te weinig heeft laten zien in hun partij voor een rematch, maar daar denkt UFC-president White anders over.

Rematch
In gesprek met The Schmo tijdens The Schmozone podcast laat White weten dat ze bezig zijn op de rematch vast te leggen. Er is nog geen datum of locatie bekend.

''Holloway'', antwoordt White op de vraag wie de volgende tegenstander voor Volkanovski is. ''Hopelijk heel snel. We zijn er mee bezig.''

Geen rematch
Kamp Volkanovski kijken echter anders naar de situatie. The Great kon niet zeggen of Holloway uberhaupt een ronde had gewonnen tegen hem en ook zijn coaches twijfelen of Blessed een rematch verdient.

''Ik had moeite om hem een ronde te geven'', aldus Volkanovski. ''Mijn coaches zouden ook zeggen dat hij een rematch verdient, maar nadat ze de partij opnieuw hadden gezien zeiden ze, 'Je kunt hem niet zomaar een rematch geven na dat gevecht.'''




REACTIES