next event
search
ONE Kickboxing Lightweight kampioen Regian Eersel moet partij afzeggenBron foto: ONE Championship

ONE Kickboxing Lightweight kampioen Regian Eersel moet partij afzeggen

Mar 6, 2020 ONE Kickboxing Lightweight kampioen Regian Eersel zal niet meer in actie komen op ONE: Heart of Heroes.
ONE Kickboxing Lightweight kampioen Regian 'The Immortal' Eersel zou zijn titel oorspronkelijk verdedigen op ONE: Heart of Heroes tegen Mustapha Haida. De partij was niet officieel bekendgemaakt door ONE Championship maar Regian stond op de eerste poster afgebeeld als Co-Main Event. Een week later kreeg de poster een update zonder Eersel. 

Ziek
Eersel laat in een reactie aan onze redactie weten dat hij niet kon trainen wegens ziekte en hierdoor zich niet optimaal kon voorbereiden om zijn titel te verdedigen op 20 maart. Er is nog geen latere datum beschikbaar voor zijn titelverdediging.

''Ik ben 1,5 week ziek geweest dus ik kon ook niet trainen'', aldus Eersel. ''Moest de partij helaas afzeggen.''

Nederlanders
Ondanks de afwezigheid van Eersel zal ONE: Heart of Heroes alsnog beschikken over een aantal Nederlandse vechters. Santino Verbeek verwelkomt Miles Simson binnen ONE met een welterweight Muay Thai gevecht. Daarnaast stapt ook Brown Pinas het strijdtoneel op in Ho Chi Minh. Hij vecht een Muay Thai partij tegen Michael Pham.

Heart of Heroes
Het evenement staat gepland voor 20 maart 2020 en zal haar deuren openen in de Phu Tho Indoor Stadium. Het Main Event wordt verzorgt door een ONE Kickboxing Bantamweight titel partij tussen ONE Kickboxing Bantamweight kampioen Alaverdi 'Babyface Killer' Ramazanov vs. ONE Muay Thai Bantamweight kampioen Nong-O Gaiyanghadao. In het Co-Main Event strijden Viktoria Lipianska en Iman Barlow tijdens de inauguratie van de ONE Women's Muay Thai Strawweight titel.



REACTIES