next event
search
Tyson Fury vs. Deontay Wilder 3 gaat voor zomerse avondBron foto:

Tyson Fury vs. Deontay Wilder 3 gaat voor zomerse avond

Mar 2, 2020 De trilogie tussen WBC Heavyweight kampioen Tyson Fury vs. Deontay Wilder heeft inmiddels een target datum en locatie.
WBC (World Boxing Council red.) en Ring Magazine Heavyweight kampioen Tyson 'Gypsy King' Fury treft voormalig WBC Heavyweight kampioen Deontay 'The Bronze Bomber' Wilder voor een zomerse trilogie. Promotor Bob Arum laat weten dat de focus ligt op 18 juli in de MGM Grand Arena in Las Vegas.

Fury en Wilder stonden inmiddels al twee keer met elkaar in de ring. De eerste partij eindigde in een discutabel gelijkspel. Afgelopen maand domineerde de Gypsy King in de rematch en versloeg The Bronze Bomber via TKO in de 7e ronde. Wilders coach Mark Breland gooide de handdoek in de ring. The Bronze Bomber gaf aan dat hij verloor door zijn walkout kostuum, deze zou zwaarder gevallen zijn dan oorspronkelijk werd verwacht. Hierdoor waren zijn benen niet meer 100%.

Trilogie
Wilder had 30 dagen de tijd om een directe rematch clausule te activeren. Begrijpelijkerwijs heeft The Bronze Bomber dit gedaan waardoor het plannen kon beginnen. Top promotor Bob Arum liet aan ESPN weten dat de focus ligt op 18 juli in de MGM Grand Arena in Las Vegas.



REACTIES