next event
search
Conor McGregor beoordeelt UFC 249 voor mogelijk Octagon-terugkeerBron foto:

Conor McGregor beoordeelt UFC 249 voor mogelijk Octagon-terugkeer

May 8, 2020 Conor McGregor zal na UFC 249 beoordelen of hij tijdens de pandemie zal vechten in een lege arena.
Voormalig UFC Veder - en Lichtgewichtkampioen Conor 'Notorious' McGregor wil eerst de situatie rondom UFC 249 aankijken voordat hij nadenkt over een terugkeer in de wereldberoemde UFC-Octagon. Zijn manager Audie Attar laat weten dat McGregor wil zien hoe de veilig - en gezondheid van de atleten gewaarborgd wordt door de organisatie.

Aankijken
Attar laat in gesprek met ESPN weten dat de Notorious wil aankijken hoe de veilig - en gezondheid van de atleten gewaarborgd wordt door de organisatie. Als dit volgens McGregor goed gaat zal hij overwegen om te vechten in een lege arena.

''Conor is heel nieuwsgierig of de gezond- en veiligheid van de atleten en het personeel gewaarborgd kan worden'', zegt Attar. ''Hij wil zeker weten of hier goed voor gezorgd wordt.''

''...hoewel Conor verlangt om te vechten voor een opnieuw uitverkocht publiek, begrijpt hij wat het betekent voor de mensen thuis als hij vecht in een leeg stadion. Hij zal het overwegen als hij zich goed voelt over hoe de UFC omgaat met deze situatie vanuit een gezond- en veiligheid standpunt.''

Coronavirus
McGregor is actief bezig om de ernst van de zaak aan te duiden bij de Ierse bevolking. Meermaals sprak hij de bevolking, via sociale media, toe en ging hij het contact aan met de Ierse beleidsbepalers. Daarnaast doneerde de Notorious al meer dan €1.000.000,- en doneerde hij tevens medische middelen bij Ierse ziekenhuizen.




REACTIES