next event
search
Conor McGregor gaat weer eens los op TwitterBron foto:

Conor McGregor gaat weer eens los op Twitter

May 12, 2020 Conor McGregor garandeert juli gevecht met Justin Gaethje. Daarnaast richt hij zich tot Khabib Nurmagomedov, Tony Ferguson en Dustin Poirier.
Voormalig UFC Veder - en Lichtgewichtkampioen Conor 'Notorious' McGregor wilde UFC 249 afwachten om te kijken hoe de UFC omgaat met de situatie omtrent COVID-19. McGregor is klaarblijkelijk tevreden met de gang van zaken en valt de hele top van de lichtgewichtsdivisie aan. Notorious garandeert zelfs een gevecht in juli met kersverse interim UFC Lichtgewichtkampioen Justin 'The Highlight' Gaethje.

Pandemie
McGregor wilde in eerste instantie niet vechten tijdens de pandemie en in een lege arena. De Notorious liet weten dat hij UFC 249 nauwlettend in de gaten zou houden om te kijken of de organisatie goed omgaat met de gezond- en veiligheid van haar atleten en personeel. McGregor was tevreden met wat hij zag en wendde zich tot Twitter met een serie tweets.



''De fans maken de sport'', zegt McGregor. ''Toen ik onlangs keek was ik tegen het vechten [in deze tijd], maar het zal mijn genoegen zijn om mijn power te laten zien zonder achtergrondgeluid. Justin en ik zijn de volgende gezien Khabib het vaakst laat afweten. Dat garandeer ik je.'' Even later postte hij een bericht ''Zie jullie in juli Ierland vs. Amerika.''

Gaethje
McGregor wendt zijn aandacht nu naar Gaethje om elkaar te ontmoeten in de UFC-Octagon. De Notorious geeft aan dat hij beter met een echte bedreiging kan vechten in plaats van UFC Lichtgewichtkampioen Khabib 'The Eagle' Nurmagomedov. 


''Justin, er zit geen gevaar in een man die benen knuffelt, dat weten we allemaal. Probeer eens rond te dansen met een echte bedreiging als je wil. Ik ga jou f*cking afslachten. Je tanden, die ga ik aan in f*cking ketting rijgen. Praten over mijn skills als een vader? Je bent f*cking dood.''

''Hij heeft zijn kans gehad voor een gevecht, maar hij koos Cowboy [in januari]'', zegt Gaethje's manager Ali Abdelaziz. ''Hij koos een makkelijkere gevecht. De twee koningen van de divisie gaan nu vechten en dat zijn Khabib en Justin. Conor kan het Co-Main Event zijn op die kaart.

Khabib
Natuurlijk kon McGregor het niet laten om Nurmagomedov aan te vallen. Blijkbaar is hij nog steeds vergeten dat hij weinig had in te brengen tegen de huidig UFC Lichtgewichtkampioen.



''Khabib jij bent een absolute schande. Wegrennen en je zoals altijd verstoppen als een rat. Zoals ik al vaker heb gezegd, zoals al vaker heeft gebleken. Door het raam werd het bevestigd wat we altijd al wisten. ''Geen commentaar.'' lol. Een schande voor het echte vechten.''

Waarschijnlijk maakte Khabib's manager Ali Abdelaziz van de gelegenheid gebruik om te reageren via het account van Nurmagomedov, een normale gang van zaken onder zijn cliënten.



'' Benen knuffelen? Ben je vergeten hoe ik je neer heb geslagen of ben je weer dronken aan het tweeten. Heb jou verslagen in striking, heb je aangepakt in worstelen en heb je absoluut vernietigd in grappling. Ik liet je grabbelen naar lucht met je handen en uiteindelijk gaf je op. Ten slotte, vergeet je eigen woorden niet 'het zijn maar zaken'.''

Ferguson
McGregor spreekt zijn waardering uit over Tony 'El Cucuy' Ferguson. De twee UFC-atleten staan beide onder contract bij het sportmanagementbureau Paradigm Sports. 



''Ik hou van Tony. We hebben hem uitstekend vertegenwoordigt via Paradigm Sports en we zijn verraden voor een belofte van een honkbalcontract. Maar de frame en voorbereiding was een schande. Zijn methodes en gesprekken zijn humoristisch en plezierig maar hij heeft nooit zijn niveau gehaald, Desalniettemin was hij taai.''

Poirier
McGregor speelt vervolgens matchmaker en koppelt Dustin 'The Diamond' Poirier aan Ferguson. Waarna hij neerbuigend praat over Poiriers carrière. 



''Dustin vs. Tony next wanneer Tony genezen is. Als hij dat doet, dan zal Dustin hem verslaan als hij niets aanpast. Wat ze niet zullen doen. Dustin, hoewel strijdvaardig, en in de mix, zal weer aan de grond gevoerd worden. Paar overwinningen hier en daar en daarna werd hij dubbel gevouwen. Afspoelen en herhalen - Dustin's carrière.''

The Diamond besloot alleen aan te kaarten dat McGregor slechts één gevecht heeft gewonnen in de lichtgewichtdivisie. 
 

''Jij hebt 1 overwinning in de UFC lichtgewichtsdivisie... doe maar rustig aan.''



REACTIES