next event
search
Vader van Khabib Nurmagomedov in comaBron foto:

Vader van Khabib Nurmagomedov in coma

May 14, 2020 Khabib's vader ligt in kunstmatige coma
Verschillende bronnen weten te melden dat de vader van Khabib, Abdulmanap Nurmagomedov, kunstmatig in coma wordt gehouden in een militair ziekenhuis in Moskou. Abdulmanap is hier na toe gebracht vanwege complicaties die zijn opgetreden naar het krijgen van hevige longklachten.

Geen COVID-19
Umar Nurmagomedov, het neefje van Abdulmanap, wist op 6 mei al te melden aan RT.COM dat Abdulmanap toen was opgenomen in een ziekenhuis in Dagestan met longklachten. Hij is toen ook getest op COVID-19 en de test kwam negatief terug. Nadat de klachten in de tussentijd erger zijn geworden is Abdulmanap verplaatst naar een militair ziekenhuis in Moskou.

Trots, eer en respect
UFC president Dana White heeft in een statement op UFC.com de huidige conditie van de Khabib's vader bevestigd.

"Abdulmanap Nurmagomedov is een echte vechtsporter die een leven leidt van trots, eer en respect", verklaarde White. "Hij bracht die normen en waarden al op jonge leeftijd bij zijn zoon, wereldkampioen Khabib, en stond zijn hele carrière altijd in zijn hoek. Ik weet hoe hecht Khabib is met zijn vader en ik ben bedroefd om te horen over zijn huidige toestand. Mijn gedachten zijn bij Abdulmanap en de familie Nurmagomedov terwijl hij blijft vechten."

Praying for recovery
Ook Conor McGregor, Khabib's rivaal, heeft zijn medeleven getoond op twitter.

Ook onze gedachten gaan uit naar Abdulmanap en zijn familie. Laten we hopen op een spoedig herstel.




REACTIES