next event
search
Dana White: 'Als hij slim is wacht hij op de winnaar van Khabib vs. Gaethje'Bron foto:

Dana White: 'Als hij slim is wacht hij op de winnaar van Khabib vs. Gaethje'

Jun 5, 2020 UFC-president Dana White hoopt dat Conor McGregor zal wachten tot Khabib Nurmagomedov en Justin Gaethje bepalen wie de echte lichtgewichtkampioen is.
Voormalig UFC Veder - en Lichtgewichtkampioen Conor 'Notorious' McGregor heeft geen gebrek aan tegenstanders. Een gevecht met de flamboyante Ier staat namelijk gelijk aan een money fight. UFC-president Dana White wil McGregor zien tegen de winnaar van UFC Lichtgewichtkampioen Khabib 'The Eagle' Nurmagomedov vs. interim UFC Lichtgewichtkampioen Justin 'The Highlight' Gaethje en hoopt dan ook dat hij daarop wacht.

Wachten
Het is geen geheim dat White de Notorious ziet als zijn favoriete vechter. Financieel heeft McGregor veel betekent voor de organisatie en de UFC wil daarom ook zoveel mogelijk cashen bij een gevecht met de Notorious als Main Event. Een nieuwe confrontatie met Khabib ziet White daarom ook wel zitten. Er wordt verwacht dat Nurmgomedov vs. Gaethje rond augustus - september zal plaatsvinden.

Desalniettemin staan UFC Weltergewichtkampioen Kamaru 'The Nigerian Nightmere' Usman, BMF-titelhouder Jorge 'Gamebred' Masvidal, Dustin 'The Diamond' Poirier en Nate Diaz allemaal open voor een confrontatie met McGregor. In de Talk the Talk podcast van bokspromotor Eddie Hearn laat White weten dat hij hoopt dat McGregor wacht op het 155-titelgevecht.

''Het beste voor hem, ik zeg niet dat dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren, maar naar mijn mening moet hij wachten op het gevecht tussen (Justin red.) Gaethje vs. Khabib (Nurmagomedov red.) en dan vechten tegen de winnaar'', zegt White. ''Dat is de slimste optie voor hem, maar je kent hem. Misschien wil hij daarvoor al weer vechten, dan kunnen we ook iets vinden. Maar ik denk dat dat momenteel zijn beste stap zou zijn.''






REACTIES