next event
search
Robert Whittaker vs. Darren Till op Fight IslandBron foto:

Robert Whittaker vs. Darren Till op Fight Island

Jun 5, 2020 Robert Whittaker vs. Darren Till verplaatst van UFC Dublin naar een nog bekend te maken kaart op Fight Island.
Voormalig Middengewichtkampioen Robert 'The Reaper' Whittaker treft alsnog Darren 'The Gorilla' Till. De twee zouden elkaar oorspronkelijk op 15 augustus tegenkomen in het Main Event van UFC Dublin, maar wegens het coronavirus zal het nu plaatsvinden op 25 juli. De partij fungeert nog steeds als Main Event.

Fight Island
Waar het eiland zich bevindt is nog steeds niet duidelijk, maar de organisatie is al begonnen met het inplannen van de Fight Island evenementen. Het Braziliaanse Combate bracht het nieuws naarbuiten waarna UFC-president Dana White de matchup bevestigde als gast in de Wild Ride! podcast van Steve-O.

Whittaker
The Reaper kampt de laatste jaren veelvuldig met blessures. Whittaker won de interim Middleweight titel in 2017 en zag deze vijf maanden later omgezet worden tot de onbetwiste UFC Middleweight titel doordat Georges 'Rush' St-Pierre de titel vrijwillig opgaf. Wegens blessures en een niet op gewicht zijnde Yoel 'Soldier of God' Romero kon hij zijn titel nooit officieel verdedigen. Hij verloor zijn titel uiteindelijk aan de huidig UFC Middleweight kampioen Israel 'The Last Stylebender' Adesanya. The Reaper stond oorspronkelijk gepland om afgelopen weekend in actie te komen tegen Jared 'The Killa Gorilla' Cannonier, maar hij trok zich wegens een niet bekendgemaakte reden terug.

Till
The Gorilla wist afgelopen november zijn negatieve reeks van twee verliespartijen te doorbreken in de Madison Square Garden. Hier versloeg Till Kelvin Gastelum via split decision. Visum problemen weerhield The Gorilla ervan om de weg naar de UFC-Octagon weer te bewandelen. De Engelsman werd als de perfecte vervanger gezien voor Whittaker om Cannonier te treffen op UFC 248, maar wegens zijn visum situatie ging dit niet door.

Co-Main Event
White liet daarnaast weten dat de Braziliaanse grootheden Maurício 'Shogun' Rua en Antônio Rogério 'Minotouro' Nogueira elkaar voor de derde keer zullen treffen. De twee kwamen elkaar voor het eerst tegen in 2005 tijdens de PRIDE Middengewicht Grand Prix kwartfinale. Shogun versloeg Minotouro via een unanimous decision en won uiteindelijk ook het toernooi. De tweede ontmoeting kwam tien jaar laten op UFC 190. Ook deze keer trok Rua de partij naar zich toe via unanimous decision. De landgenoten komen elkaar tegen in het Co-Main Event.REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk