next event
search
'Yoel Romero treft Uriah Hall in augustus'Bron foto:

'Yoel Romero treft Uriah Hall in augustus'

Jun 17, 2020 Yoel Romero zal nog niet overstappen naar de 205-divisie, maar treft Uriah Hall in augustus.
Voormalig UFC Middengewicht titeluitdager Yoel 'Soldier of God' Romero blijft nog even rondhangen in de 185-divisie. Volgens de laatste geruchten treft hij in augustus Uriah 'Prime Time' Hall.

Augustus
ESPN-journalist Ariel Helwani laat weten dat Romero nog niet een stap gaat zetten naar de lichtzwaargewichtdivisie. De Soldier of God gaat naar verwachting eerst proberen om zijn negatieve 185-reeks te doorbreken. Dit zal moeten gebeuren in een augustus confrontatie met Hall.

''Volgens meerdere bronnen, een gevecht tussen Yoel Romero vs. Uriah Hall is in de maak voor augustus'', zegt Helwani. ''De UFC heeft noch contracten aangevraagd noch is er een datum bekend. Maar het plan is om het gevecht te plannen in augustus.''

Romero vs. Hall
De Soldier of God greep tot vier keer toe naast de UFC Middengewichttitel. Drie keer voor de interim titel en eenmaal voor de onbetwiste 185-titel. Een interim titelgevecht tegen voormalig UFC Middengewichtkampioen Luke Rockhold ging gewonnen, maar doordat hij niet op kampioengewicht was kon hij de titel niet claimen. Zijn laatste gevecht was een slaapverwekkende partij tegen UFC-kampioen Israel 'The Last Stylebender' Adesanya.

Prime Time heeft afwisselend succes binnen de UFC. De nr. 2 van het 17e seizoen van The Ultimate Fighter is momenteel bezig aan een zegereeks van twee partijen. Zowel Bevon Lewis als Antônio Carlos Júnior moesten hun meerdere kennen in Hall.



REACTIES