next event
search
'Alistair Overeem vs. Augusto Sakai Main Event op 5 september'Bron foto: USA Today Sports

'Alistair Overeem vs. Augusto Sakai Main Event op 5 september'

Jul 15, 2020 Alistair Overeem verzorgt het Main Event op een 5 september event met Augusto Sakai.
Alistair 'The Demolition Man' Overeem treft de Japans-Braziliaanse Augusto Sakai in een Main Event gevecht op een nog aan te kondigde UFC-event op 5 september. 

Main Event
ESPN-journalist Marc Raimondi wist het nieuws naar buiten te brengen. Overeem vs. Sakai is het eerste aangekondigde event voor het UFC Fight Night evenement op 5 september. Naar verwachting, afhankelijk van de coronamaatregelen, zal het event plaatsvinden in de UFC APEX, in Las Vegas. 

Overeem vs. Sakai
The Demolition Man zal voor de tweede keer in 2020, in de UFC-octagon stappen. Afgelopen mei verzorgde Overeem een Main Event met Walt Harris, die hij versloeg via een tweede ronde TKO. Dit wordt Overeems vierde Main Event partij achterelkaar en zijn negentiende UFC-gevecht. Hij heeft een MMA-record van 46-18 (1), UFC 11-7.

De 29-jarige Sakai wordt gezien als de hot prospect binnen de UFC zwaargewichtdivisie. De Japanse-Braziliaan kwam de organisatie binnen via de Braziliaanse editie van Dana White's Contender Series. Vervolgens bleef hij ongeslagen in al zijn UFC-gevechten. Hij versloeg Chase Sherman, Andrei Arlovski, Marcin Tybura en Blagoy Ivanov. Hij heeft een MMA-record van 15-1-1, UFC 4-0.REACTIES