next event
search
Eerste Enfusion titelgevechten staan inmiddels geplandBron foto:

Eerste Enfusion titelgevechten staan inmiddels gepland

Jul 15, 2020 Enfusion & Enfusion Cage Events gaan weer op volle toeren draaien.
Enfusion & ECE zullen vanaf september weer van start gaan met evenementen in Nederland. De organisatie opent de deuren in Alkmaar, maar dan vooralsnog zonder fans. Inmiddels zijn er al meerdere titelgevechten aangekondigd in zowel het kickboksen als bij de Enfusion Cage Events.September

Enfusion 61 - en 64kg Wereldkampioene Sarèl de Jong zal op 19 september haar 61kg titel verdedigen tegen de Duitse Aylina Engel. Enfusion Supermiddengewichtkampioen Robin Ciric treft Jeroen van Diemen. Daarnaast is ook een middengewichtpartij tussen Seiff Harnafi vs. Lorenzo Geurink ingepland.

Enfusion Cage Events keert op 25 september terug met een ECE Lichtzwaargewicht titelgevecht tussen Fred Sikking vs. Raymon Bonte.Oktober
Enfusion 75 kg Middengewichtkampioen Endy Semeleer treft op 3 oktober Nordin van Roosmalen voor de vacante Enfusion 72.5kg Wereldtitel. 


REACTIES