next event
search
Jorge Masvidal: 'Het is nooit persoonlijk, maar Usman is de lijn overschreden'Bron foto:

Jorge Masvidal: 'Het is nooit persoonlijk, maar Usman is de lijn overschreden'

Jul 11, 2020 Jorge Masvidal laat weten dat het super necessary is om extra stoten uit te delen aan Kamaru Usman als de scheidsrechter niet op tijd het gevecht kan stoppen.
Baddest Motherf*cker Jorge 'Gamebred' Masvidal daagt dit weekend op short notice UFC Weltergewichtkampioen Kamaru 'The Nigerian Nightmere' Usman uit op UFC 251. Masvidal geeft aan dat Usman veel pijn zal lijden via een gewelddadige manier.

Persoonlijk 
Tijdens een UFC media scrum laat Masvidal weten dat het gevecht met Usman persoonlijk is, The Nigerian Nightmere is volgens Gamebred te ver gegaan en gaat daar op een hele gewelddadige manier achter komen. super necessary

''Zoals ik al zei in mijn gevecht met (Ben red.) Askren en daarvoor, het is nooit persoonlijk, altijd zakelijk'', aldus Masvidal. ''Er zijn waarschijnlijk gewoon wat mensen geweest waar ik niet mee om kon gaan. Maar met Usman, hij is de lijn overschreden, wat geen andere tegenstander heeft gedaan. Hij praat over dingen die hij met mijn kont wil doen, wat ik sowieso al niet begrijp waarom hij over mijn kont praat. Hij praat over mijn afkomst, of ik dit of dat ben. Hij zegt dat ik rond aan het roepen ben dat ik God ben.''

''Je kunt geen video vinden op Twitter of waar dan ook waarop ik zeg dat ik God ben'', vervolgt Masvidal. ''Dus hij doet gewoon een heleboel dingen waardoor hij veel pijn gaat krijgen op een hele gewelddadige manier. Als de scheidsrechter struikelt om ons gevecht te stoppen dan zal ik zeker wat extra stoten uitdelen.''

Short notice
Masvidal nam het gevecht met nog zes dagen tot UFC 251 aan. Iets wat hij niet bij elke vechter zou doen en geeft daarnaast aan dat Usman zwakzinnig is.

''Mijn tegenstander? Ik heb geen vertrouwen in hem. Er zijn andere gasten waar ik zou zeggen,'Misschien heb ik meer dan zes dagen nodig', snap je.... Buiten dat hij zeventien verschillende persoonlijkheden en ik niet weet welke komt opdagen, denk ik dat hij zwakzinnig is. Hij is lang niet zo goed als er wordt geadverteerd en dat ga ik bewijzen.''

UFC 251: Usman vs. Masvidal, 11 juli 2020, UFC Fight Island, Yas Island, Abu Dhabi

Main Card | 04.00u op SBS 9 & KIJK.NL
(C) Kamaru Usman vs. Jorge Masvidal | UFC Weltergewicht titelgevecht
(C) Alexander Volkanovski vs. Max Holloway 2 | UFC Vedergewicht titelgevecht
Petr Yan vs. Jose Aldo | UFC Bantamgewicht titelgevecht
Jessica Andrade vs. Rose Namajunas 2 | Vrouwen Strogewicht
Amanda Ribas vs. Paige VanZant | Vrouwen Vlieggewicht

Preliminary Card | 02.00u op UFC Fight Pass
Volkan Oezdemir vs. Jiri Prochazka | Lichtzwaargewicht
Elizeu Zaleski dos Santos vs. Muslim Salikhov | Weltergewicht
Makwan Amirkhani vs. Danny Henry | Vedergewicht
Leonardo Santos vs. Roman Bogatov | Lichtgewicht

Early Preliminary Card | 00.00u op UFC Fight Pass
Marcin Tybura vs. Maxim Grishin | Zwaargewicht
Raulian Paiva vs. Zhalgas Zhumagulov'| Vlieggewicht
Karol Rosa vs. Vanessa Melo | Vrouwen Bantamgewicht
Martin Day vs. Davey Grant | Bantamgewicht
REACTIES