next event
search
Sean O'Malley vs. Marlon Vera op UFC 252Bron foto:

Sean O'Malley vs. Marlon Vera op UFC 252

Jul 13, 2020 Sean O'Malley vs. Marlon Vera en Pedro Munhoz vs. Frankie Edgar zijn ingepland voor UFC 252.
'Sugar' Sean O'Malley heeft zijn derde gevecht van 2020 te pakken. O'Malley treft Marlon 'Chito' Vera tijdens het pay-per-view event UFC 252. Daarnaast is het gevecht Pedro 'The Young Punisher' Munhoz vs. Frankie 'The Answer' Edgar opnieuw ingepland. Ook zij zullen hun opwachting maken tijdens UFC 252.

UFC 252
Het event staat gepland voor 15 augustus en zal vooralsnog plaatsvinden in de UFC APEX, in Las Vegas, Nevada. Het Main Event wordt verzorgt door een rubbermatch tussen UFC Zwaargewichtkampioen Stipe Miocic vs. voormalig UFC Lichtzwaar - en Zwaargewichtkampioen Daniel 'DC' Cormier. Daarnaast treft voormalig UFC Zwaargewichtkampioen Junior 'Cigano' Dos Santos de Surinamer Jairzinho 'Bigi Boy' Rozenstruik.

O'Malley vs. Vera
'Sugar kwam in 2017 de UFC binnen nadat hij een contract won via Dana White's Contender Series. Hij versloeg Alfred Khashakyan via een spectaculaire knockout. Hij is vervolgens sterk begonnen aan zijn UFC-carrière met vier opeenvolgende overwinningen over Terrion Ware, Andre Soukhamthath, José Quinonez en Eddie Wineland. Tussentijd was O'Malley tot twee keer toe geschorst wegens een positieve USADA-test. 

Vera kwam de UFC binnen via de Latijns-Amerikaanse editie van The Ultimate Fighter. Chito verliet het programma wegens een huidinfectie. Sindsdien bewandelde hij veertien keer de weg naar de UFC-octagon. Afgelopen mei zag hij een sterke reeks van vijf overwinningen verbroken worden door Song Yadong in een met Fight of the Night bonus bekroonde gevecht. Hij versloeg onder andere Brad Pickett, Brian Kelleher, Guido Cannetti, Frank Saenz en Andre Ewell.

Munhoz vs. Edgar
Deze partij was oorspronkelijk het Co-Main Event van UFC on ESPN 13 dat woensdag zal plaatsvinden. The Young Punisher testte positief op corona waardoor de partij nu is uitgesteld naar UFC 252. Voormalig UFC-kampioen Edgar zal dan zijn langverwachte UFC bantamgewicht debuut maken.REACTIES