next event
search
Tyron Woodley: 'Ik wil dit jaar nog twee keer vechten'Bron foto: MMA Fighting

Tyron Woodley: 'Ik wil dit jaar nog twee keer vechten'

Jul 1, 2020 Voormalig UFC Weltergewichtkampioen Tyron Woodley hoopt snel weer in de UFC-octagon te stappen.
Voormalig UFC Weltergewichtkampioen Tyron 'The Chosen One' Woodley wil dit jaar nog twee keer de UFC-octagon instappen. Woodley vindt niet dat hij in een positie zit om mensen uit te dagen na zijn verloren gevecht. 

Planning
Woodley verloor eind mei van Gilbert 'Durinho' Burns via unanimous decision. Burns daagt nu UFC Weltergewichtkampioen Kamaru 'The Nigerian Nightmere' Usman uit op UFC 251. Tijdens een Instagram Live van afgelopen maandag laat Woodley weten dat hij snel een partij wil hebben zodat hij aan het einde van het jaar nog een keer kan vechten. 

''Ik wil dit jaar nog twee keer vechten'', zegt Woodley. ''Dus we zitten nu in juni. Als we in de nabije toekomst een gevecht kunnen inplannen dan kan ik in november of december weer vechten. Ik wil nog twee keer vechten dit jaar. Ik wil een paar gevechten knockout slaan. Daar ben ik enthousiast over. Ik ben klaar om terug in de octagon te stoppen en ervoor te gaan.

Nederig
Woodley is van mening dat je niet Jan en alleman kunt uitdagen als je net een gevecht verloren hebt. The Chosen One kiest er liever voor om nederig te zijn en hard te trainen totdat hij een nieuwe aanbieding krijgt.

''Ik kan zo niet op een naam komen zoals, 'Oh, ik wil tegen deze motherf*cker vechten'. Als je net een partij verloren hebt dan zit je niet echt in een positie om iemand uit te dagen. Je moet dan min of meer gewoon rustig zitten, nederig zijn, hard trainen en voorbereiden om iemand weer aan te pakken. Maar je kunt niet het heft in handen nemen, tenminste zo denk ik erover. Sommigen mensen doen dan wel, jullie weten wel wie jullie zijn.''



REACTIES