next event
search
Talpa zet streep door GLORY uitzendingenBron foto: GLORY Kickboxing

Talpa zet streep door GLORY uitzendingen

Aug 26, 2020 Talpa Network stopt per direct met het uitzenden van GLORY Kickboxing.
Talpa Network heeft besloten om per direct te stoppen met het uitzenden van GLORY Kickboxing evenementen. De tegenvallende kijkcijfers en de huidige stand van zaken heeft Talpa doen besluiten om het contract te ontbinden. Dit wist MMA DNA bekend te maken.

GLORY
De kickboksorganisatie zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen. GLORY is inmiddels bezig met een doorstart maar de Nederlandse tak is onlangs failliet verklaard. Tussendoor kondigde GLORY wel aan dat het terugkeert in Nederland. De organisatie heeft voor 2 & 3 oktober GLORY 76 en GLORY 77. Daarnaast wil de organisatie in december terugkeren met GLORY Zwaargewichtkampioen Rico Verhoeven, Badr Hari en Jamal Ben Saddik, op GLORY 78.

MMA DNA wist ook te achterhalen dat de vechters die in oktober de ring in zullen stappen nog geen contract hebben gekregen. Doorgaans gebeurt dit twee maanden voor het evenement waardoor de vechters en trainers onrustig worden. Ondertussen contracteerde GLORY wel een nieuwe zwaargewicht. Tweevoudig Enfusion Zwaargewichtkampioen Levi Rigters voegt zich toe aan de zwaargewichtdivisie.

REACTIES