next event
search
Advertorial: CBN-olie met 25% extract voor vechtsportersBron foto: CBN

Advertorial: CBN-olie met 25% extract voor vechtsporters

May 11, 2022 Het is je misschien al opgevallen: we hebben een nieuw product in onze webwinkel. CBN-olie met 25% CBN-extract. Stevig spul, deze olie is een echte krachtpatser. Dat past wel bij de mensen die deze olie bij ons kopen, want deze olie is populair bij sporters.

Met name vechtsporters, voor wie een goed herstel na een wedstrijd erg belangrijk is, merken we veel belangstelling voor deze krachtige CBN-olie. Bestel de olie ONLINE en win kracht met 25% extract!

CBN-olie en de vechtsport
Met de vechtsport hebben we een bijzondere band, bij CBN Olie Nederland. Voor een deel is dat persoonlijke interesse, maar de betrokkenheid komt ook voort uit de goede contacten die we hebben opgedaan door ons werk. Vechtsporters weten ons te vinden – en daar worden we blij van. We vinden het mooi om op onze manier een steentje bij te dragen aan de sportwereld.CBN-olie heeft vechtsporters veel te bieden. De olie zorgt voor goede nachtrust en levert een bijdrage aan het herstel van je spieren én je hoofd. Als vechtsporter heb je immers allebei nodig. Tijdens trainingen kan CBN-olie worden ingezet om de concentratie te verhogen. Ook de omgang met pijn en letterlijke tegenslag ervaren veel sporters als makkelijker in combinatie met CBN. Uiteraard is ieder trainingsschema weer anders, maar we weten dat veel sporters het gedoseerde gebruik van CBN er goed in kunnen passen.

De beste CBN-olie voor vechtsporters
Sporters zoeken vaak naar een snelle dosering op vaste momenten. Onze lichte olie, met 5% full spectrum CBN-extract, wordt veel ingezet, maar niet iedere sporter is tevreden met deze dosering. Met name vechtsporters vragen naar een steviger product. Onze olie met 25% extract is wat dat aangaat een uitkomst. We hebben hier al veel goede reacties op mogen ontvangen.
Voor onze „zware” olie geldt hetzelfde als voor al onze producten geldt: deze olie is full spectrum. Alle natuurlijke ingrediënten van de cannabisplant zijn in deze olie aanwezig. Dat betekent ook: samenwerking. Want een ingrediënt staat niet op zichzelf, voor de beste werking heeft het zijn natuurlijke omgeving nodig, het full spectrum. Wat dat betreft is biologie net sport. En in de biologie van de cannabisplant is onze CBN-olie topsport op het hoogste niveau.
REACTIES