next event
search
Overeem maakt GLORY debuut tegen tegen Badr HariBron foto: Google

Overeem maakt GLORY debuut tegen tegen Badr Hari

May 22, 2022 In oktober staat een ware vechtsportklassieker op het programma, kickboksorganisatie Glory heeft net bekend gemaakt dat de 42-jarige Overeem zijn debuut bij Glory zal maken tegen Badr Hari

Overeem moest zich vorig jaar vanwege een blessure terug trekken uit het titelgevecht tegen Glory-kampioen Rico Verhoeven.

De vechtsportlegende is al twee decennia actief is in kickboksen en mixed martial arts is door matchmaker Robbie Timmers gekoppeld aan Badr Hari.

De 37-jarige Hari en Overeem troffen elkaar in 2008 en 2009 al eens. Beiden versloegen elkaar een keer met een knock-out in de eerste ronde. In oktober voltooien Overeem en Hari hun trilogie op het evenement dat de naam COLLISION 4 draagt.


Rico Verhoeven maakt naar alle waarschijnlijkheid in het eerste kwartaal van 2023 zijn comeback in de Glory-ring. Tot die tijd wacht hij de ontwikkelingen in de zwaargewichtdivisie rustig af.

„Ik ga ervan uit dat alle toppers dit jaar nog een keer in actie komen. We gaan afwachten hoe ze het gaat doen. Ik vind het sowieso mooi om in oktober Alistair Overeem tegen Badr Hari te zien, twee oude rotten tegenover elkaar. Als Alistair wint, is hij in mijn ogen mijn meest logische volgende tegenstander. Ook omdat we eigenlijk vorig jaar al tegen elkaar zouden vechten”, aldus Verhoeven, die op 29 oktober in Ahoy Rotterdam eerst nog in actie komt op zijn eigen evenement Hit It.



REACTIES