next event
search
Vacature MixfightBron foto:

Vacature Mixfight

Feb 25, 2023 Wil je graag snel aan de slag in de journalistiek en heb je affiniteit met vechtsport? Dan is deze stage op de redactie van Mixfight iets voor jou. Wanneer je bij Mixfight stage loopt zie je je eigen ideeën, verhalen en producties terug op de site of social media.

Mixfight is een platform waar het laatste nieuws uit de vechtsportwereld te lezen is. Van verhalen over vechters tot wedstrijdanalyses.

Wat ga je doen

Als stagiair bij Mixfight werk je zelfstandig, schrijf je veel en ga je vaak op pad denk aan evenementen zoals Bellator, Glory, World Fighting League, Enfusion etc. Daarnaast leer je om zelf content te verzinnen en hier achteraan te gaan.

Profiel

Wij zoeken een creatief en journalistiek talent die affiniteit heeft met de vechtsport. Je weet wat er in de vechtsportwereld speelt en vindt het leuk om de beste verhalen te schrijven over de sport. Je bent iemand die:

-       Een journalistieke opleiding volgt op MBO- of HBO-niveau en als eens eerder een succesvolle stage heeft gelopen.

-       Goed kan communiceren

-       Beheerst de Nederlandse

-       Beheerst de Engelse taal

-       Schrijft foutloos

-       Stevig in zijn schoenen staat

-       Goed overweg kan met social media

-       Creatief bent in het bedenken van onderwerpen

-       Met een camera om kan gaan

 

Wat bieden wij?

-       Een zelfstandige stage

-       Een stagevergoeding

-       Mogelijkheid om te reizen binnen Europa

-       Vrijheid van het maken van je eigen artikelen

Periode

Wij nemen het hele jaar stagiairs aan. Je loopt minimaal een half jaar stage bij Mixfight en je werkt 38 uur in de week. Je zou per direct aan de slag kunnen gaan.

Enthousiast geworden?

Stuur dan je motivatie en CV naar [email protected] en wie weet ben jij straks degene die mooie verhalen kan vertellen over de vechtsportREACTIES