next event
search
RingFight Promotions 14 Oktober NijmegenBron foto: RingFight Promotions

RingFight Promotions 14 Oktober Nijmegen

Jul 19, 2023 Met twee wereldtitelpartijen, 10 professionele partijen en een RFP MAX tournament op het programma gaat RingFight Promotions (RFP) in Nijmegen, op zaterdag 14 oktober, verder waar zij gebleven zijn.

Sinds jaar en dag host RFP met trots de exclusieve edities van Enfusion. Exclusief in de vorm van een kwalitatief hoogwaardig programma, show, entertainment en viparrangementen. Beleef deze exclusieve editie van RFP in real-life!

RFP MAX tournament
Acht van de allerbeste 70 kg vechters in de B klasse zullen acte de présence geven.
Deze aankomende kampioenen zullen volledig in de spotlights komen te staan. Zij zullen strijden om een prijzenpot van maar liefst 5000 euro.
De winnaar zal maar liefst 3 maal moeten winnen waarbij het er zeker om zal gaan spannen wie er met de JACKPOT vandoor zal gaan.

Het toernooi zal worden uitgesmeerd over 2 evenementen. De kwartfinales zullen worden uitgevochten op zaterdag 14 oktober 2023 in Nijmegen. De halve finales en finale staan gepland op 2 maart 2024. Een loting zal uitmaken hoe de partijen samengesteld zullen worden.

Ben jij ervan overtuigd dat jij behoort tot de 8 allerbeste B klassers in de 70 kg divisie? Zo ja, laat dan jouw trainer of manager je aanmelden via [email protected]

Ticketsale start 1 augustus via ticketmaster.nl en alle deelnemende sportscholenREACTIES