next event
search
Alistair Overeem wil Junior dos SantosBron foto:

Alistair Overeem wil Junior dos Santos

Jul 15, 2014 Alistair Overeem zal tijdens UFC Fight Night 50 worden geconfronteerd met Ben Rothwell, het evenement staat gepland op 5 september 2014 en vind plaats in het Foxwoods Resort & Casino in Ledyard, Connecticut. Overeem - die nu 100 procent fit is - verloor in 2013 nog op knockout van Antonio Silva en Travis Browne en won tijdens UFC 169 op beslissing van Frank Mir. In tegenstelling tot zijn partij tegen Mir zegt Overeem nu in "The MMA Hour" dat hij deze partij voortijdig gaat beslissen en wel via knock-out.
Overeem is het nieuwste lid van het bekende team Jackson in Albuquerque, New Mexico. Overeem verliet eerder dit jaar de Blackzilians nadat zijn inmiddels ex-teamgenoten hun ongenoegen uiten over zijn slechte manier van trainen en dat hij weigerde om echt deel uit te maken van het team.
Woorden die volgens Overeem overbodig waren. Hij zegt dat het gebrek aan "chemistry" de reden was van zijn vertrek.

Dan over zijn relatie met UFC president Dana White, Overeem zegt dat het allemaal positieve vibes zijn ondanks dat White in het verleden de "Demolition Man" beschuldigde dat hij zijn blessures als excuus gebruikte om maar niet tegen Junior dos Santos te hoeven vechten.

Volgens Overeem maakte White deze opmerkingen voordat hij daadwerkelijk de ernst wist van zijn blessures. De voormalig K-1 kampioen ging verder door te zeggen dat hij na zijn zwaargewicht partij tegen
”Big Ben” graag tegen "JDS" wil vechten.  Dan moet hij eerst orde op zaken stellen tijdens UFC Fight Night 50.



REACTIES